#خبر_و_هنر

#خراسان_جنوبی

#khabar_va_honar

#southern_Khorasan

#Birjand

#khabarvahonar

#خبر_و_هنر #خبروهنر

#خبر_هنر #خبر #اخبار #هنر #فرهنگ

#بیرجند #قاین #طبس #فردوس #سرایان #نهبندان #خوسف #بشرویه #زیرکوه #درمیان #سربیشه

مجری طرح کاهش تلفات و انرژی‌های نو شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی گفت: ۴۸۷ نیروگاه بزرگ و کوچک خورشیدی در این استان با مجموع ظرفیت ۲۳.۱ مگاوات در مدار تولید انرژی قرار دارد.

علیرضا پوزشی به ظرفیت خوب این استان در احداث نیروگاه‌های خورشیدی اشاره کرد و افزود: در حال حاضر سه نیروگاه بزرگ خورشیدی با مجموع ظرفیت ۱۸ مگاوات و ۴۸۴ نیروگاه کوچک مقیاس با مجموع ظرفیت ۵.۱ مگاوات در حال بهره‌برداری است.

وی بیان کرد: انرژی تولید شده از نیروگاه‌های خورشیدی می‌تواند در تابستان که کمبود تولید در بخش نیروگاه برق‌آبی محسوس است، به تولید برق استان و کشور کمک کند.

مجری طرح کاهش تلفات و انرژی‌های نو شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی گفت: سال گذشته تعداد ۳۳ نیروگاه کوچک مقیاس به ظرفیت ۷۲۷ کیلووات به شبکه سراسری متصل شد و انرژی تولیدی نیروگاه‌های کوچک مقیاس از ابتدای امسال ۶ هزار و ۳۸۲ مگاوات ساعت بوده که درآمد حاصل از آن با مبلغ ۱۴ میلیارد تومان به مالکان این نیروگاه‌ها پرداخت شده است.

وی افزود: شرکت توزیع نیروی برق استان به نیابت از سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر (ساتبا) آماده انعقاد قرارداد ۲۰ ساله خرید تضمینی برق برای مشترکانی است که علاقه‌مند به نصب این نیروگاه‌ها هستند.

پوزشی انرژی تولید شده توسط نیروگاه‌های کوچک مقیاس از ابتدای اجرای طرح را ۲۰ هزار مگاوات ساعت عنوان کرد و گفت: مجموع ارزش انرژی تولید شده توسط این نیروگاه‌ها معادل ۳۳ میلیارد تومان است.

وی اظهار داشت: انرژی از بنیادی‌ و راهبردی‌ترین بخش‌های یک کشور است و با توجه به ظرفیت‌های منحصر به‌فرد خراسان جنوبی در زمینه تولید انرژی‌ خورشیدی و بادی باید با برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری لازم نسبت به توسعه انرژی‌های پاک اقدام کرد که این ظرفیت در استان وجود دارد.