فرمانده انتظامی خراسان جنوبی از کاهش ۴ درصدی سرقت در تعطیلات نوروزی نسبت به مدت مشابه سال گذشته در استان خبر داد.
سردار حسن شجاعینسب در ستاد خدمات سفر استان گفت: انتظامی استان از ابتدای طرح نوروزی با بهکارگیری ۳ هزار نیرو و ۴۰۰ دستگاه وسیله نقلیه، ۴۲۶ گشت شبانهروزی را فعال کرد و در کنار آن، ۳۵ هزار همیار پلیس در کنار مردم قرار گرفتند.
وی ادامه داد: در این مدت، بیش از ۶ هزار نفر به مراکز پلیس مراجعه کرده و بالغ بر ۱۰ هزار خدمت تخصصی برای تأمین امنیت و رفاه عمومی ارائه شد.
فرمانده انتظامی خراسان جنوبی همچنین اظهار کرد: بسیجیان و همکاران پلیس در ماموریتهای مختلف و برپایی سیاهچادرها در سطح شهرستانها حضور فعال داشتند
شجاعینسب با اشاره به کاهش ۴ درصدی آمار سرقتها در ایام تعطیلات نوروزی امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل، گفت: همچنین تعدادتصادفات فوتی نیز با کاهش ۳۳ درصدی روبهرو شد و آمار کشتهشدگان در تصادفات ۳۸ درصد کاهش یافت.
وی از موفقیتهای پلیس در برخورد با جرائم مختلف، از جمله کشف قتلها و دستگیری باندهای سارقان در طبس و بیرجند خبر داد و خاطرنشان کرد: این موفقیتها حاصل همکاری نزدیک دستگاهها و مردم بوده است.
نویسنده ،خبرنگار و سردبیر: ا .حسن پور
دیدگاه ها برای این نوشته بسته شده است.