کاهش ۲۵ درصد حوادث در خراسان جنوبی نسبت به مدت مشابه سال گذشته در سه ماهه اول

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی از امدادرسانی به ۳۸۱ مورد حادثه طی سه ماهه نخست سال جاری در استان خبر داد و گفت: ۲۹ درصد از حادثه‌دیدگان در حوادث جاده‌ای، ۶۳ درصد در حوادث سیل و آبگرفتگی، شش درصد شهری و دو درصد در دیگر زمینه‌ها خدمات گرفته‌اند.

محمدرضا رضایی، امروز شنبه ۱۴ تیر به رسانه‌های گروهی گفت: این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۵ درصد کاهش داشته است.

وی افزود: ۵۰ درصد از این مأموریت‌ها در حوادث جاده‌ای، ۲۱ درصد سیل و آبگرفتگی، ۱۸ درصد حوادث شهری، پنج درصد کوهستان و شش درصد در دیگر موارد بوده است.

رضایی با بیان اینکه در مأموریت‌های سه ماه گذشته به ۹۵۴ حادثه دیده امدادرسانی شده است، تصریح کرد: همچنین این تعداد نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۶۴.۲۳ درصد کاهش داشته است.

وی اظهار کرد: ۲۹ درصد از حادثه‌دیدگان در حوادث جاده‌ای، ۶۳ درصد در حوادث سیل و آبگرفتگی، شش درصد شهری و دو درصد در دیگر زمینه‌ها خدمات گرفته‌اند.

رضایی با بیان اینکه ۱۳۲۳ نیروی عملیاتی در قالب ۵۳۵ تیم به این حوادث سه ماهه گذشته امدادرسانی داشته‌اند، افزود: همچنین ۵۰۴ دستگاه ناوگان ترابری در این حوادث بکارگیری و طی این مدت ۱۴۳ نفر توسط پایگاه‌های هلال احمر اسکان داده شده‌اند.

وی با اشاره به آمار بالای حوادث جاده‌ای، خاطرنشان کرد: از رانندگان خواستاریم در مسیر جاده‌ها با رعایت نکات راهنمایی و رانندگی و عمل به توصیه‌های پلیس از بروز حوادث دلخراش جلوگیری کنند.

لینک کوتاه خبر:

http://127.0.0.1/news/?p=42655

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

پیشنهادی: