سید محمدرضا هاشمی، استاندار خراسان جنوبی

هیچ دغدغه‌ای در حوزه تامین کالا در خراسان جنوبی وجود ندارد

استاندار خراسان جنوبی گفت: اقلام اساسی مورد نیاز مردم از جمله روغن، برنج و شکر به میزان کافی تامین شده و اکنون هیچ‌گونه نگرانی در زمینه تامین کالا در استان وجود ندارد.

 سید محمدرضا هاشمی روز دوشنبه در بازدید از فروشگاه‌ها، مراکز عرضه و انبارهای ذخیره کالاهای اساسی استان اظهار کرد: این بازدید به منظور رصد میدانی وضعیت تامین، نحوه توزیع و کیفیت عرضه کالاهای اساسی و همچنین بررسی میزان دسترسی و رضایتمندی شهروندان از خدمات فروشگاه‌های عرضه مستقیم کالا انجام شد.

وی با اشاره به وضعیت تولید و تامین گندم در سال جاری تصریح کرد: با وجود قرار داشتن خراسان جنوبی در اقلیم کم‌آب، برآوردها نشان می‌دهد امسال حدود ۵۰ هزار تن گندم در استان برداشت خواهد شد که بیش از ۳۵ هزار تن آن به مراکز خرید تضمینی تحویل می‌شود.

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه یکی از دغدغه‌های مهم گندم‌کاران موضوع پرداخت مطالبات است، افزود: در این زمینه مکاتباتی با معاون اول رئیس‌جمهور انجام شده و بر اساس دستور صادره، سازمان برنامه و بودجه کشور مکلف شده است پرداخت به‌موقع مطالبات گندم‌کاران را در اولویت قرار دهد.

وی در ادامه با تاکید بر مطلوب بودن وضعیت ذخایر کالاهای اساسی در استان بیان کرد: در بازدیدهای انجام‌شده از انبارها و مراکز ذخیره‌سازی، مشاهده شد که اقلام اساسی به میزان کافی تأمین شده و اکنون هیچ دغدغه‌ای در حوزه تامین کالا در استان وجود ندارد.

هاشمی با تاکید بر اینکه تامین کالا تنها بخشی از مدیریت بازار است، یادآور شد: نظارت مستمر و مؤثر بر بازار و نحوه عرضه کالاها از مهم‌ترین مؤلفه‌های کنترل شرایط اقتصادی است و دستگاه‌های نظارتی با جدیت این موضوع را دنبال می‌کنند.

 

ذخایر کالاهای اساسی در خراسان جنوبی پاسخگوی نیاز استان است

 

وی با قدردانی از همراهی اصناف و بازاریان استان اظهار کرد: اکثریت قاطع بازاریان منصف و همراه هستند و تنها در موارد معدودی تخلف مشاهده شده که بلافاصله برخورد قانونی صورت گرفته و پرونده‌های تعزیراتی برای متخلفان تشکیل شده است.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به ثبت هفت پرونده تخلف و کشف دو مورد انبار احتکار کالا در استان افزود: برخورد با هرگونه اخلال در بازار قاطع و بدون اغماض خواهد بود.

وی همچنین با قدردانی از نقش بانوان در مدیریت اقتصادی خانواده‌ها گفت: مدیریت صحیح مصرف و پرهیز از خریدهای هیجانی نقش مهمی در ایجاد آرامش بازار دارد و همراهی مردم در این زمینه بسیار ارزشمند است.

هاشمی با اشاره به استمرار بازرسی‌ها در استان عنوان کرد: گشت‌های نظارتی به‌صورت مستمر و منطقه‌بندی‌شده در مرکز استان و شهرستان‌ها فعال هستند و روند پایش بازار با جدیت ادامه دارد تا آرامش و ثبات در تأمین و توزیع کالاهای اساسی حفظ شود.

نویسنده ،خبرنگار و سردبیر: ا .حسن پور

لینک کوتاه خبر:

https://khabarvahonar.ir/news/?p=112634

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

پیشنهادی: