مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی گفت: با آغاز بارندگی های رگباری از ۲۵ فروردین ماه جاری تاکنون ۲ هزار و ۸۴۱ نفر در این استان امدادرسانی و یکهزار و ۸۰۰ حادثه دیده اسکان داده شدند.

حمدرحیم شهریاری روز شنبه در نشست خبری افزود: یکهزار و ۲۰۰ نیروی امدادی در قالب ۲۱۳ تیم در حالت آماده باش کامل بودند که با توجه به اطلاع رسانی به موقع و رعایت همه جانبه مردم و مسئولان حادثه منجر به فوت در این مدت ثبت نشد.
وی گفت: حوادث مربوط به کشاورزان منطقه درح شهرستان سربیشه و واژگونی اتوبوس در محور عشق آباد شهرستان طبس از مهمترین حوادث اعلام شده بود که در کوتاه ترین زمان ممکن با توجه به انسداد جاده ها امدادرسانی شد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان خراسان جنوبی اظهار داشت: در این مدت آبگرفتگی منازل تقریبا در تمامی شهرستان های استان اعلام شد اما با توجه به رعایت نکات ایمنی قبل از سیل خوشبختانه کمترین میزان خسارت با توجه به حجم بارندگی های بی نظیر در چند سال گذشته به ثبت رسید.
وی با بیان اینکه در این مدت ۱۲۹ روستا از خدمات امدادی بهره مند شدند گفت: ۱۵۸ تیم با ۵۱۲ نیروی امدادی و عملیاتی در این مناطق حضور یافتند.
شهریاری از توزیع ۳۲۵ چادر، یکهزار و ۲۷ بسته غذایی ۷۲ ساعته، یکهزار و ۳۸۱ تخته پتو، ۹۱۰ کیلوگرم نایلون، ۳۵۸ تخته موکت و ۵۰۰ قوطی کنسرو بین حادثه دیدگان خبر داد و افزود: در صورت نیاز بسته های یک ماهه بین حادثه دیدگان توزیع می شود.
وی با بیان اینکه مردم باید از دستورالعمل خدماتی هلال احمر اطلاعات کافی داشته باشند گفت: گاهی در بازدیدهای میدانی از مناطق حادثه دیده وظایف سایر دستگاه ها از هلال احمر خواسته می شود که این مساله با توجه به حوادث ایجاد شده امدادرسانی را به تعویق می اندازد.
شهریاری همچنین از ارسال ۸۲۰ بسته غذایی یک ماهه برای چهار هزار سیل زده استان گلستان خبر داد و افزود: ارسال ۸۰۰ چادر، ۲ هزار و ۵۰۰ تخته پتو و ۲ هزار تخته فرش به خوزستان و اعزام پنج خودرو امدادی به همراه نیرو به استان لرستان از دیگر خدمات جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی بوده است.
وی تصریح کرد: تمامی کمک های مردمی به مناطق سیل زده به سامانه های اعلام شده کشوری واریز شد و ۲۷۰ میلیون تومان در پایگاه های سیار برای کمک به سیل زدگان جمع آوری شده و ۱۰۵ میلیون تومان ارزش کمک های غیرنقدی شامل پوشاک و مواد غذایی بوده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی متمرکز شدن تمامی کمک ها در بحران های خاص به یک دستگاه را تنها راه جلوگیری از موازی کاری ها دانست و گفت: طبق دستورالعمل وظیفه این مهم بر عهده جمعیت هلال احمر است که باید در این زمینه تدبیری اندیشیده شود.

۰ ۰ votes
امتیازدهی به مقاله