May 04,2024 | ۱۴۰۳/۰۲/۱۵

KHABARVAHONAR

اخبار ویژه
تبلیغات

شناسایی دو کانون ملخ های مهاجم در استان

شناسایی دو کانون ملخ های مهاجم در استان

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان از شناسایی دو کانون ملخ های مهاجم صحرایی در استان خبر داد و گفت: هم اکنون مبارزه در این کانون ها ادامه دارد. مهدی عصمتی پور افزود: بعد از شناسایی نخستین کانون ملخ های مهاجم صحرایی در استان ستاد پایش ملخ استان با حضور معاون مدیریت مبارزه با آفات عمومی […]

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان از شناسایی دو کانون ملخ های مهاجم صحرایی در استان خبر داد و گفت: هم اکنون مبارزه در این کانون ها ادامه دارد.

مهدی عصمتی پور افزود: بعد از شناسایی نخستین کانون ملخ های مهاجم صحرایی در استان ستاد پایش ملخ استان با حضور معاون مدیریت مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتا ت کشور تشکیل جلسه داد و مبارزه با این آفت آغاز شد.

وی، نخستین کانون این ملخ های مهاجم را واقع در منطقه کهنو شهرستان نهبندان اعلام کرد و اظهار داشت: تاکنون در این منطقه بالغ بر ۶۰ هکتار با ملخ بالغ و ۱۳۵ هکتار با پوره ها مبارزه و عملیات مبارزه ادامه دارد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در حال حاضر با خروج پوره های ملخ مواجه هستیم، عنوان داشت: از آنجا که آفت فاز مهاجرتی داشته نیاز به رصد و پایش مستمر منطقه و سایر مناطق استان داریم.

عصمتی پور اضافه کرد: از همین رو رصد و پایش مستمر استان در اولویت کاری شبکه های مراقبت و پایش قرار گرفته است.

وی همچنین از شناسایی دومین کانون ملخ های مهاجم در ۲۰ خرداد ماه جاری واقع در منطقه دوکوهانه خبر داد و گفت: در بازدید از این منطقه آفت در مرحله پوره و دارای فاز انفرادی و تراکم کم مشاهده شد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی، برآورد سطح آلوده در این کانون را بالغ بر ۷۰۰ هکتار از مراتع تحت نظارت منابع طبیعی عنوان کرد و گفت: این منطقه دارای پوشش گیاهی مرتع از نوع تاغ و تراکم کم است.

عصمتی پور اضافه کرد: گفتنی است این منطقه بادخیز بوده اما جهت باد غالب به سمت سیستان و بلوچستان است.

به گفته وی تاکنون سطحی معادل با ۵۰ هکتار ملخ بالغ و ۱۷۰ هکتار پوره در این کانون مبارزه انجام شده و همچنان نیز عملیات پایش و مبارزه ادامه دارد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی از تامین دستگاه یو ال وی برای استان خبر داد و گفت: همچنین سم و سایر تجهیزات مورد نیاز ب برای مبارزه با این آفت تأمین و هیچ مشکلی برای مبارزه نداریم.

۰ ۰ votes
امتیازدهی به مقاله