مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: سیلاب اخیر در استان خراسان جنوبی ۳۵۰ میلیارد تومان خسارت وارد کرد که ۲۹۵ میلیارد تومان مربوط به بخش کشاورزی است.

میرجلیلی گفت  بیشترین خسارت ها در بخش کشاورزی مربوط به مزارع، باغ ها، دام، طیور و مستحدثات باغی بوده که جهاد کشاورزی نسبت به تعیین تکلیف خسارات وارد عمل شده و موارد اولیه را مورد بررسی و اقدام قرار داده است.
وی گفت: بخش عمده خسارت ها مربوط به زیرساخت ها در حوزه ایل راه های عشایری، راه های روستایی، شبکه توزیع نیروی برق و انتقال آب، معابر و واحدهای مسکونی بوده که خسارت آن ۵۵ میلیارد تومان برآورد شده است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی اظهار داشت: ۱۰۳ رشته قنات بین ۱۰ تا ۴۳ درصد خسارت دیده اند که به دستور استاندار خراسان جنوبی مرمت قنات ها در حال انجام است.
وی از تخریب ۱۰۴ واحد مسکونی در این استان از ۶۰ تا ۱۰۰ درصد خبر داد و گفت: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی پس از برآورد خسارت اقدام به آواربرداری این منازل کرده و تعمیر موارد قابل بازسازی را در دستور کار قرار داده است.
میرجلیلی اضافه کرد: از معدود استان هایی هستیم که با این حجم بارندگی (۹۰ میلیمتر در برخی مناطق) هیچ گونه تلفات جانی و مصدومیت نداشتیم.
وی گفت: تمامی محورهای مواصلاتی اصلی استان سه روز پس از سیلاب و بیش از یکهزار کیلومتر راه عشایری بازگشایی شد.
سامانه بارشی اواخر فروردین ماه امسال در شرق کشور و استان خراسان جنوبی فعال شد که اوج فعالیت آن در این استان ۲۵ و ۲۶ فروردین بود و موجب جاری شدن روان آب و سیلاب شد.
سیلاب در برخی مناطق استان از جمله شهرستان های طبس، سربیشه، درمیان، نهبندان، بشرویه و زیرکوه از شدت بیشتری برخوردار بود اما با تدابیر اندیشیده شده از قبل، آمادگی دستگاه های مختلف و همکاری مردم، سیلاب مهار شد.
بارندگی شدید و سیل فروردین ماه در استان خراسان جنوبی خسارات مالی برجا گذاشت اما سازه های آبی این استان را سرریز کرد.
استان مرزی و کویری خراسان جنوبی به مرکزیت بیرجند ۱۱ شهرستان دارد.

۰ ۰ votes
امتیازدهی به مقاله