مدیر کل روابط عمومی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ، با اشاره به ظرفیت های بینظیر این استان در حوزه های میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، بر لزوم معرفی گسترده تر این گنجینه های فرهنگی به مردم سراسر کشور تأکید کرد.
محمد عزیزی» در ارتباط تلفنی با خبرنگاران خراسان جنوبی که در تور رسانه ای نیم روزه بیرجند گردی شرکت کردند، اظهار داشت: خراسان جنوبی یکی از استانهای پیشرو در حوزه میراث فرهنگی کشور است که با دارا بودن صدها اثر تاریخی ثبت شده، جاذبه های طبیعی منحصربه فرد و صنایع دستی اصیل، ظرفیت تبدیل شدن به قطب گردشگری ملی را دارد.
وی افزود: برخی از این ظرفیت ها به دلیل کمبود شناخت کافی، همچنان در سایه مانده اند و برگزاری تورهای رسانه ای و تعامل سازنده با اصحاب رسانه، گام کلیدی برای شناساندن این میراث گرانبها به عموم مردم و جذب گردشگر است.
مدیرکل روابط عمومی وزارت میراث فرهنگی، صنایه دستی و گردشگری با اشاره به برگزاری تور رسانه ای در استان، گفت: این اقدام میراث فرهنگی استان قابل تقدیر است و زمینه ای برای ایجاد تعامل مستقیم بین فعالان میراث فرهنگی و رسانه هاست تا با روایتگری دقیق و جذاب، تصویر واقعی از ظرفیت های خراسان جنوبی ترسیم شود.
عزیزی خاطرنشان کرد: رسانه ها می توانند با معرفی جاذبه ها، فرهنگ سازی برای حفظ میراث و تشویق گردشگران به بازدید از این استان، نقش مؤثری در رونق اقتصادی و اشتغالزایی منطقه ایفا کنند.
نوشته و خبر نگار : احمد کاشانی دبیر سرویس گردشگری و میراث و ا.حسن پور
دیدگاه ها برای این نوشته بسته شده است.