مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی گفت: تنها استانی هستیم که در شعاع ۵۰۰ کیلومتری استان‌های معین قرار داریم و این موضوع کار امدادرسانی را در مواقع حساس دشوار می‌کند.

محمدرحیم شهریاری شامگاه دوشنبه در نشست خبری رئیس جمعیت هلال احمر که با حضور استاندار خراسان جنوبی در بیرجند برگزار شد گفت: این استان جزو پنج استان حادثه خیز کشور است و هر ۱۰ سال شاهد زلزله‌های بزرگی بوده که زلزله‌های طبس، دشت بیاض، زیرکوه و قاین از مهمترین آنها است.

وی افزود: ۲۳ پایگاه ثابت و ۶ پایگاه سیار در حال حاضر در این استان فعالیت می‌کنند اما با توجه به گستردگی استان فاصله پایگاه‌ها در برخی شهرستان‌ها به ۲۳۰ کیلومتر می‌رسد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی گفت: شهرستان طبس با ۵۳ هزار کیلومتر مربع وسعت فقط سه پایگاه امدادی دارد که وضعیت در این شهرستان حاد است.

وی با بیان اینکه ۱۹ سوله امدادی با ۱۰ هزار متر مربع مساحت در استان دایر است اظهار داشت: دغدغه دیگر پس از زلزله، سیل است که امسال سالی خاص و حتی با تلفات جانی را در استان درگیر خشکسالی گذراندیم که با کمک نیروهای امدادی تلفات به حداقل رسید اما در بخش تجهیزات با محدودیت مواجه هستیم.

شهریاری افزود: در حوزه جوانان ۲۶ هزار نفر اعضا داریم که در ۳۴۱ کانون جوانان در بخش‌های مختلف دانش آموزی، دانشجویی و طلاب ساماندهی شده‌اند.

وی گفت: در بخش بهداشت و درمان مرکز توانبخشی فعال داریم که باید به محل جدید انتقال یابد و داروخانه جمعیت سالانه ۹۲ هزار مراجعه دارد.

شهریاری گفت: در بخش اعتبارات و کمبود تاسیسات نیازمند حمایت هستیم که پرداخت حق الزحمه امدادگران هم مضاف بر آن است.

وی با بیان اینکه اکنون ۱۴ پروژه نیمه کاره در استان وجود دارد اظهار داشت: بیشتر پروژه‌ها مربوط به پایگاه‌های امداد و نجات است.

رئیس جمعیت هلال احمر عصر دوشنبه وارد خراسان جنوبی شد و با همراهی استاندار خراسان جنوبی از مجتمع تجاری اداری هلال، روند ساخت پروژه آشیانه بالگرد واقع در پایگاه امدادی شرق، انبارهای امدادی پایگاه شرق و ساختمان ستادی جمعیت هلال احمر استان بازدید کرد.

دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و استاندار خراسان جنوبی و بازدید از روند اجرای طرح ملی نذر آب از برنامه‌های سفر ۲ روزه پیوندی است.

چهار کاروان سلامت از استان‌های گیلان، همدان، اردبیل و خراسان رضوی در قالب طرح ملی «نذر آب» از دهم مرداد ماه سال جاری به خراسان جنوبی آمدند و تا ۲۰ شهریور در شهرستان‌های زیرکوه، طبس، نهبندان و سربیشه به فعالیت می پردازند.

زلزله، سیل، تندباد همراه با گرد و خاک در کنار ۲ دهه خشکسالی از حوادث طبیعی پررخداد در استان مرزی خراسان جنوبی با ۱۱ شهرستان است.

از ابتدای امسال تا پایان مرداد، ۱۲۵ نفر در حوادث جاده‌ای استان فوت کرده‌اند که این آمار نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵۴ درصد رشد داشته است.

خراسان جنوبی به دلیل پهناور بودن و فواصل زیاد بین شهرستان‌ها، دارای مسیرهای طولانی است و خیلی از جاده‌های این استان هنوز دوباند نیست.

این استان مرزی با ۶ استان کشور همجوار و دارای بیش از ۱۷ هزار کیلومتر راه است.

۰ ۰ votes
امتیازدهی به مقاله