تعطیلات تابستان فرصت مناسبی برای مهارت آموزی صنایع دستی روستاییان

رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان بیرجند از برگزاری دوره های آموزشی صنایع دستی برای اوقات فراغت روستائیان در تابستان خبر داد.

 حسنعلی فولادی گفت: از ابتدا تابستان تاکنون ۱۰ کارگاه آموزشی با همکاری دهیاریها، کانونهای فرهنگی مساجد و پایگاههای بسیج مساجد در روستاهای شهرستان بیرجند برپا شده است.

او افزود: این دوره های آموزشی در روستا حسین آباد سادات، القار، شوکت آباد، سرچاه تازیان و همچنین علی آباد لوله برگزار شده و همچنان ادامه دارد.

فولادی گفت: تعطیلات تابستان فرصت مناسبی برای مهارت آموزی بخصوص جوانان در رشته های صنایع دستی می باشد و آموزش هر چه بیشتر صنایع دستی موجب خلاقیت در تولید و عرضه محصولات صنایع دستی می شود

او بیان کرد: خوشبختانه بیش از ۱۶۰ نفر از هنر آموختگان در این دوره های آموزشی با اخذ گواهی مهارت در پایان جهت اشتغالزایی و تسهیلات بهره خواهند برد.

لینک کوتاه خبر:

https://khabarvahonar.ir/news/?p=28777

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

پیشنهادی: