برگزاری بالغ بر ۴۰ دوره آموزش صنایع دستی طی سه ماهه نخست سال جاری

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی خراسان جنوبی گفت: در راستای بسط، توسعه و ترویج رشته های صنایع دستی و فراهم نمودن زمینه اشتغال جوانان و نوجوانان جویای کار با تکیه بر روستاهای کمتر برخوردار طی سه ماهه نخست سال جاری در ۲۵ مرکز آموزش شهری و روستایی بالغ بر ۴۰ دوره آموزش برگزار شده است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی، حسین عباس زاده افزود: در این دوره های آموزشی ۴۵۰ نفر از جوانان و نوجوانان جویای کار در سطح استان در رشته هایی همچون حوله بافی، سوزن دوزی بلوچ، قلم زنی و … شرکت کرده اند.

او بیان داشت: در ارائه آموزش های یاد شده سعی بر آن بوده است تا ضمن ارائه آموزش جهت فراگیری هنرجویان با تولیداتی متناسب با نیاز بازار و سلیقه مشتری نیز آشنا شده تا بتوانند سهم بیشتری از بازار را با تولید اینگونه محصولات به خود اختصاص دهند.

لینک کوتاه خبر:

https://khabarvahonar.ir/news/?p=16103

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

پیشنهادی: