
فرمانده انتظامي شهرستان “بيرجند”گفت: با تلاش ماموران پليس در شهرستان “بيرجند” باند 5 نفره سارقان محتويات خودرو در این شهرستان متلاشي و 53 فقره سرقت كشف شد.
، سرهنگ”عليرضا فولادي” در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با وقوع سرقت هاي خرد متعدد در شهرستان بيرجند، موضوع به صورت ويژه پيگيري و شناسايي سارقان در دستور كار پليس قرار گرفت.
وي بيان داشت: ماموران با اقدامات فني و پليسي يك باند 5 نفره را كه در سرقت محتویات خودرو در شهرستان بيرجند فعال بودند شناسايي كردند و آن ها را تحت نظر قرار دادند.
فرمانده انتظامي شهرستان بيرجند ادامه داد: ماموران با هماهنگي مقام قضائي در عملياتي غافلگيرانه اعضاي اين باند كه شامل 4 سارق و يك مالخر بود را دستگير و به كلانتري منتقل كردند كه متهمان دستگير شده به 53 فقره سرقت اعتراف و اموال سرقتي از آنان كشف شد.
سرهنگ فولادي با بيان اينكه اموال سرقتي كشف شده به مالک آن ها تحويل شده است؛ تصريح كرد: از ابتداي سال جاري سرقت ها در شهرستان بيرجند نسبت به مدت مشابه سال قبل 15 درصد افزايش داشته كه با اقدامات پليس، كشف سرقت ها 23 درصد و دستگيري سارقان نيز 37 درصد افزايش داشته است.
وي خاطر نشان كرد: شهروندان خودروهاي خود را به سيستم ايمني مجهز کرده و از نگهداري اشياء و اموال قيمتي در وسایل نقلیه خودداري کرده و هرگونه موارد مشکوک را با مرکز فوريت هاي پليسي 110 یا با سامانه پیامکی 11056 به پلیس اطلاع دهند.
