مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: طرح سلامت نوروزی ۹۷ از 24 اسفندماه سال گذشته آغاز و ساعت 8 صبح امروز پایان یافت و در طی این طرح 6499 ماموریت توسط اورژانس استان انجام شده است.
دکتر علی دلخروشان گفت در این ماموریتها به 6691 نفر خدمات فوریتهای پزشکی ارائه شد و 2129 نفر توسط کارشناسان اورژانس در محل درمان شدند و 2927 نفر به بیمارستانها و مراکز درمانی سطح استان اعزام شدند و 909 نفر نیز به ایستگاههای سلامت نوروزی اورژانس مراجعه کردند.
وی افزود: در طرح سلامت نوروزی امسال، 22 پرواز توسط بالگردهای اورژانس هوایی بیرجند و طبس انجام شده است و طی آن 32 بیمار به مراکز درمانی سطح استان اعزام شدند که 19مورد از این بیماران مصدومین حوادث ترافیکی بودهاند.
مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: در طرح سلامت نوروزی 64 پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی، دو پایگاه اورژانس هوایی و چهار ایستگاه سلامت نوروزی با بهره گیری از 117 دستگاه آمبولانس، دو فروند بالگرد و دو دستگاه اتوبوس آمبولانس خدمات فوریتهای پزشکی را به هموطنان ارائه کردند.
دلخروشان یادآور شد: در طی طرح سلامت نوروزی امسال، 6499 ماموریت توسط اورژانس استان انجام شده است که 700 ماموریت تصادفی و 5799 ماموریت غیر تصادفی بوده است.
