غلامرضا اشرفی، مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی

وحدت میان کارگران، کارفرمایان و مسئولان؛ نقطه قوت خراسان جنوبی

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی از کاهش 47 درصدی معوقات کارگری در استان خبر داد.

غلامرضا اشرفی، مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی، در نشست تشکل‌های کارگری و کارفرمایی استان، این دستاورد را نتیجه همدلی میان تشکل‌های کارگری و کارفرمایی، دستگاه‌های اجرایی و پیگیری مستمر مسئولان استانی دانست و بر ضرورت افزایش سهمیه بیمه کارگران ساختمانی، تقویت خدمات درمانی تأمین اجتماعی و افزایش تسهیلات بازنشستگان تأکید کرد.

وی ضمن خیرمقدم به مسئولان و مهمانان حاضر، انتخاب سید محمدحسین زینلی به عنوان پیشکسوت نمونه صنعت کشور را تبریک گفت و اظهار داشت: این انتخاب که هفته گذشته در مراسمی باحضور رئیس‌جمهور انجام شد، افتخاری ارزشمند برای جامعه کارگری، کارفرمایی و صنعت خراسان جنوبی است و این موفقیت را به خانواده بزرگ تولید و صنعت استان تبریک می‌گوییم.

وی همچنین با تسلیت شهادت جمعی از فرماندهان، نخبگان و مردم کشور در جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی و آمریکا، اظهار کرد: امیدواریم با وحدت، انسجام و همدلی، مسیر خدمت به مردم و جامعه کارگری با قوت بیشتری ادامه پیدا کند.

به گزارش خبر و هنر خراسان جنوبی  شرفی در ادامه گزارشی از وضعیت تشکل‌های کارگری و کارفرمایی استان ارائه کرد و گفت: در حال حاضر 295 تشکل در خراسان جنوبی فعالیت دارند که از این تعداد 244 تشکل کارگری، 40 تشکل کارفرمایی و 11 کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی در سطح شهرستان‌ها و استان مشغول فعالیت هستند.

وی افزود: مجموعه تشکل‌های کارگری و کارفرمایی در کنار حوزه بسیج کارگری، سازمان تأمین اجتماعی و دستگاه‌های اجرایی مرتبط، نقش مهمی در ارتقای روابط کار، حفظ آرامش محیط‌های تولید و پیگیری مطالبات جامعه کارگری ایفا می‌کنند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی،مهم‌ترین ویژگی استان را وجود فضای همدلی و تعامل میان تشکل‌های کارگری، کارفرمایی، مسئولان اجرایی و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی عنوان کردوگفت:در ماه‌های گذشته، با وجود برخی چالش‌ها، نشست‌های متعددی با حضور استاندار، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری و نمایندگان مجلس برگزار شد و دغدغه‌ها و مطالبات جامعه کارگری به صورت مستقیم مطرح و پیگیری شد.

وی با قدردانی از حمایت‌های استاندار خراسان جنوبی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری، مدیرکل دفتر سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری و سایر مدیران استان افزود: پیگیری مستمر این مسئولان موجب شد بسیاری از مشکلات حوزه کارگری مورد توجه قرار گیرد و اقدامات مؤثری برای رفع آنها انجام شود.

کاهش 47 درصدی معوقات کارگری

اشرفی از کاهش 47 درصدی معوقات کارگری در استان به عنوان یکی از مهم‌ترین دستاوردهای سال گذشته یاد کرد و گفت: این اتفاق حاصل تعامل مناسب میان دستگاه‌های اجرایی، کارفرمایان و تشکل‌های کارگری و همچنین پیگیری‌های مستمر مسئولان استان بوده است.

وی اظهار داشت: خوشبختانه با اقدامات انجام شده، پایان سال گذشته با شرایط مطلوب‌تری برای جامعه کارگری همراه بود و بخش قابل توجهی از مطالبات معوق کارگران تعیین تکلیف شد.

مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی با اشاره به اهمیت آموزش تشکل‌های کارگری و کارفرمایی گفت: در مناسبت‌های مختلف، دوره‌های آموزشی متعددی با همکاری خانه کارگر در شهرستان بیرجند و طبس برگزار شده است.

وی افزود: در این دوره‌ها مدیران دستگاه‌های مرتبط نیز حضور پیدا کرده و ضمن پاسخگویی به پرسش‌ها و دغدغه‌های فعالان حوزه کار، مسائل و قوانین مرتبط با روابط کار را تشریح کرده‌اند.

اشرفی یکی از مهم‌ترین مطالبات تشکل‌های کارگری استان را افزایش سهمیه بیمه کارگران ساختمانی عنوان کرد و گفت: هنوز تعداد قابل توجهی از کارگران ساختمانی استان پشت نوبت دریافت بیمه قرار دارند و انتظار می‌رود سهمیه ویژه‌ای برای خراسان جنوبی اختصاص یابد تا بتوان بخشی از این افراد را تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار داد.

وی تأکید کرد: تحقق این مطالبه می‌تواند امنیت شغلی و معیشتی کارگران ساختمانی را به شکل قابل توجهی افزایش دهد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی در بخش دیگری از سخنان خود، افزایش تسهیلات بانکی برای بازنشستگان و بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی را ضروری دانست و گفت: اعتبارات اختصاص‌یافته به استان‌ها در این بخش محدود است و پاسخگوی نیاز جامعه بازنشستگان نیست.

وی با اشاره به سوابق مدیریتی مسئولان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، خواستار پیگیری ویژه برای افزایش سهم استان از تسهیلات بانک رفاه شد.

اشرفی، بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی را از دیگر دغدغه‌های مهم جامعه کارگری عنوان کرد و افزود: لازم است مشکلات مربوط به قراردادهای بیمه تکمیلی بازنشستگان در سطح کشور با جدیت بیشتری پیگیری شود تا بازنشستگان بتوانند از خدمات درمانی مناسب و باکیفیت بهره‌مند شوند.

وی همچنین به کمبود پزشکان متخصص در مراکز درمانی تأمین اجتماعی اشاره کرد و گفت: یکی از مطالبات جدی جامعه کارگری و بازنشستگان، تقویت خدمات درمانی است.اشرفی پیشنهاد کرد با همکاری وزارت بهداشت و انعقاد تفاهم‌نامه‌های مشترک، زمینه حضور پزشکان متخصص در مراکز ملکی سازمان تأمین اجتماعی فراهم شود تا خدمات درمانی مطلوب‌تری به بیمه‌شدگان ارائه شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی در پایان با قدردانی از همراهی مسئولان استانی و تشکل‌های کارگری و کارفرمایی، اظهار داشت: امروز فضای تعامل، همدلی و وحدت میان کارگران، کارفرمایان و مدیران اجرایی استان، سرمایه ارزشمندی برای پیگیری مطالبات جامعه کارگری است و امیدواریم با حمایت مسئولان ملی، مشکلات باقی‌مانده نیز برطرف شده و شرایط بهتری برای کارگران، بازنشستگان و فعالان عرصه تولید در خراسان جنوبی فراهم شود.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان کویرتایر هم در این جلسه با تشریح مسیر شکل‌گیری این مجموعه، اعتماد مردم را بزرگ‌ترین سرمایه اجتماعی دانست و گفت: کویرتایر مصداق واقعی «ما می‌توانیم» است.

سید محمدحسین زینلی گفت: این مجموعه نمونه‌ای واقعی از بنگاه اقتصادی مردم‌پایه است که با تکیه بر اعتماد عمومی، مشارکت مردم و خودباوری شکل گرفت و امروز به یکی از مجموعه‌های اثرگذار صنعت تایر کشور تبدیل شده است.

وی اظهار کرد: مردمی کردن اقتصاد یکی از سیاست‌های مهم نظام است و کویرتایر توانسته است این مفهوم را در عمل تجربه کند.

وی با بیان اینکه شکل‌گیری این مجموعه حاصل یک باور و تلاش جمعی بوده است، افزود: سال‌ها پیش با سرمایه‌ای اندک و مشارکت مردم، این مسیر آغاز شد و امروز نتیجه آن تبدیل شدن کویرتایر به یک مجموعه بزرگ صنعتی است.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان کویرتایر مهم‌ترین عامل موفقیت این مجموعه را «اعتماد» عنوان کرد و گفت: اعتماد بزرگ‌ترین سرمایه ملی و اجتماعی است و اگر اعتماد مردم جلب شود، می‌توان کارهای بزرگی انجام داد.

زینلی با اشاره به آغاز فعالیت کویرتایر بیان کرد: در سال‌های ابتدایی، این مجموعه با سرمایه محدود مردمی شکل گرفت و با ارتباط چهره‌به‌چهره و اعتماد متقابل توانست منابع لازم برای شروع فعالیت را فراهم کند.

وی ادامه داد: امروز این شرکت به جایگاهی رسیده که حدود هزار و 700 نفر در آن مشغول فعالیت هستند و نزدیک به 900 نفر نیز از این مجموعه بازنشسته شده‌اند.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان کویرتایر با تأکید بر اینکه این مجموعه نمادی از تحقق شعار «ما می‌توانیم» است، گفت: اگر ایده‌ها به دغدغه تبدیل شوند و برای تحقق آن‌ها اراده وجود داشته باشد، بسیاری از اهداف دست‌یافتنی خواهد بود.

زینلی با اشاره به توانمندی‌های فنی و صنعتی کویرتایر اظهار کرد: تجهیزات این کارخانه از کشورهای صاحب فناوری مانند ژاپن، آلمان و ایتالیا تأمین شده و امروز با بهره‌گیری از دانش داخلی، محصولات این مجموعه به بازارهای خارجی نیز صادر می‌شود.

وی افزود: محصولات کویرتایر علاوه بر تأمین بخشی از نیاز داخلی، به کشورهایی مانند روسیه، عراق، عمان و پاکستان صادر شده و این موضوع نشان‌دهنده توان رقابتی صنعت داخلی است.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان کویرتایر با بیان اینکه این مجموعه در حوزه داخلی‌سازی و بومی‌سازی اقدامات گسترده‌ای انجام داده است، تصریح کرد: بسیاری از فناوری‌ها و فرآیندهای تولید در این شرکت با تکیه بر توان متخصصان داخلی توسعه یافته است.

زینلی خاطرنشان کرد: کویرتایر امروز حدود 25 درصد از نیاز تایر سواری کشور را تأمین می‌کند و این دستاورد نتیجه تلاش، برنامه‌ریزی، اعتماد مردم و حضور نیروی انسانی توانمند است.

وی با انتقاد از نگاه برخی مدیران که مشکلات را تنها به تحریم‌ها نسبت می‌دهند، گفت: محدودیت‌ها وجود دارد، اما ظرفیت، خلاقیت و توان تولید نیز در کشور فراوان است و موفقیت هر مجموعه به نوع نگاه مدیریتی، توان اجرایی و اراده برای حل مسائل بستگی دارد.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان کویرتایر در پایان تأکید کرد: تجربه کویرتایر نشان می‌دهد با اعتماد به مردم، استفاده از ظرفیت‌های داخلی و مدیریت صحیح می‌توان مسیر توسعه، تولید و آبادانی را هموار کرد.

مدیرکل تشکل‌های کارگری و کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هم در این جلسه با تأکید بر جایگاه راهبردی تشکل‌های کارگری و کارفرمایی در پیشبرد اهداف اقتصادی کشور، گفت: توسعه پایدار، افزایش بهره‌وری، امنیت سرمایه‌گذاری و ارتقای امنیت شغلی بدون مشارکت فعال تشکل‌های کارگری و کارفرمایی امکان‌پذیر نیست و این تشکل‌ها به عنوان پل ارتباطی میان کارگران، کارفرمایان و دولت، نقشی تعیین‌کننده در تحقق گفت‌وگوی اجتماعی ایفا می‌کنند.

 حمیدرضا پناه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و شهدای جنگ تحمیلی 12 روزه، از تلاش‌های مدیران استان، فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان قدردانی کرد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های منحصر به فرد خراسان جنوبی اظهار داشت: این استان از نظر ذخایر معدنی، به ویژه معادن طلا و زغال‌سنگ، یکی از قطب‌های مهم معدنی کشور محسوب می‌شود و در بخش کشاورزی نیز با تولید زعفران به عنوان طلای سرخ، جایگاه ویژه‌ای در اقتصاد ملی و بازارهای جهانی دارد.

مدیرکل تشکل‌های کارگری و کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با قدردانی از مدیریت استان و همراهی مسئولان با بخش تولید، اظهار کرد: حضور مدیران ارشد استان در کنار تولیدکنندگان نشان‌دهنده اهتمام جدی مسئولان به توسعه اقتصادی، حمایت از سرمایه‌گذاری و حفظ آرامش و امنیت در محیط‌های کارگری است.

پناه با اشاره به فعالیت موفق واحدهای صنعتی شاخص استان، از جمله مجموعه کویرتایر، تصریح کرد: امروز واحدهای صنعتی موفق کشور با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، مدیریت علمی و نیروی انسانی توانمند توانسته‌اند به جایگاه قابل قبولی در سطح ملی دست یابند و این موفقیت‌ها جلوه‌ای از تحقق شعار «ما می‌توانیم» است.

وی افزود: اگر امروز از فناوری‌های نوین، تولید رقابت‌پذیر و حضور در بازارهای داخلی و خارجی سخن می‌گوییم، نتیجه اعتماد به توان داخلی، استفاده از دانش روز و سرمایه‌گذاری بر نیروی انسانی متخصص است.

مدیرکل تشکل‌های کارگری و کارفرمایی با بیان اینکه نگاه به تشکل‌ها نباید صرفاً صنفی باشد، گفت: تشکل‌ها مجموعه‌هایی تخصصی، کارشناسی و آینده‌نگر هستند که می‌توانند با ارائه پیشنهادهای علمی و کارشناسی، مسیر توسعه اقتصادی کشور را هموار کنند.

وی ادامه داد: تجربه کشورهای توسعه‌یافته نیز نشان می‌دهد هرجا تشکل‌های قدرتمند و قانونمند حضور مؤثر داشته‌اند، توسعه اقتصادی با سرعت بیشتری محقق شده است، زیرا تصمیمات بر پایه نظر کارشناسان و فعالان واقعی عرصه تولید اتخاذ شده است.

پناه افزود: تشکل‌ها باید نگاه خود را به آینده معطوف کنند و همگام با فناوری‌های روز دنیا حرکت کنند تا بتوانند در رقابت‌های جهانی نقش‌آفرین باشند.

وی گفت‌وگوی اجتماعی را یکی از مهم‌ترین ابزارهای حل مسائل حوزه کار دانست و اظهار داشت: زمانی که کارگر، کارفرما و دولت در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند، بسیاری از اختلافات پیش از تبدیل شدن به بحران، از طریق تعامل و گفت‌وگو مدیریت می‌شود.

وی افزود: هدف از برگزاری چنین نشست‌هایی حذف اختلاف‌نظرها نیست، بلکه مدیریت اختلافات، ایجاد تفاهم و دستیابی به راهکارهای مشترک برای حل مشکلات است.

 پناه تأکید کرد: ایجاد امنیت شغلی، امنیت سرمایه‌گذاری و آرامش در محیط‌های تولیدی، تنها از مسیر مشارکت و گفت‌وگوی مستمر میان شرکای اجتماعی امکان‌پذیر خواهد بود.

مدیرکل تشکل‌های کارگری و کارفرمایی با اشاره به اهمیت سرمایه انسانی در توسعه اقتصادی گفت: تجهیزات پیشرفته، سرمایه‌گذاری و فناوری به تنهایی بهره‌وری ایجاد نمی‌کنند، بلکه این نیروی انسانی متخصص، باانگیزه و آموزش‌دیده است که موتور محرک اقتصاد کشور محسوب می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: هر اندازه برای توانمندسازی سرمایه انسانی سرمایه‌گذاری کنیم، به همان میزان بهره‌وری، کیفیت تولید و رقابت‌پذیری واحدهای اقتصادی افزایش خواهد یافت.

دکتر پناه با تأکید بر اهمیت سلامت و ایمنی محیط کار اظهار داشت: شعار «اول ایمنی، بعد کار» باید در تمامی واحدهای تولیدی به یک فرهنگ تبدیل شود.

وی افزود: کمیته‌های حفاظت فنی و ایمنی، با حضور نمایندگان کارگران و کارفرمایان، می‌توانند نقش مهمی در کاهش حوادث ناشی از کار داشته باشند و ارائه راهکارهای تخصصی از سوی این کمیته‌ها، زمینه‌ساز ارتقای ایمنی محیط‌های کاری خواهد بود.

مدیرکل تشکل‌های کارگری و کارفرمایی با اشاره به مطالبات مطرح شده از سوی نمایندگان تشکل‌ها، از جمله حقوق و دستمزد، بیمه تکمیلی، بازنشستگی، مشاغل سخت و زیان‌آور، اصلاح آیین‌نامه‌ها، آموزش و توانمندسازی تشکل‌ها، گفت: تمامی این موضوعات در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حال بررسی و پیگیری است.

وی افزود: در حوزه اصلاح آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها، نظرات کارشناسی تشکل‌های کارگری و کارفرمایی برای وزارتخانه بسیار ارزشمند است و این اصلاحات با مشارکت شرکای اجتماعی انجام خواهد شد.

پناه با اشاره به برنامه‌های آموزشی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: این وزارتخانه آمادگی دارد دوره‌های آموزشی مورد نیاز تشکل‌ها را در زمینه‌هایی همچون قانون کار، ایمنی، فنون مذاکره، مهارت‌های تشکیلاتی و سایر موضوعات تخصصی برگزار کند.

وی همچنین از حمایت وزارتخانه از طرح‌های پژوهشی مرتبط با آسیب‌شناسی تشکل‌ها خبر داد و گفت: تشکل‌ها می‌توانند طرح‌های پژوهشی خود را ارائه کنند تا با حمایت مؤسسه کار و تأمین اجتماعی، زمینه اجرای این پژوهش‌ها فراهم شود.

مدیرکل تشکل‌های کارگری و کارفرمایی با تأکید بر نقش نمایندگان مجلس در حل برخی مسائل حوزه کار، تصریح کرد: بخشی از مطالبات تشکل‌ها نیازمند اصلاح قوانین و تأمین اعتبارات است و در این زمینه نمایندگان مجلس می‌توانند نقش مهمی در تصویب قوانین و اختصاص ردیف‌های بودجه‌ای ایفا کنند.

وی از تشکل‌ها خواست ضمن تعامل مستمر با وزارت تعاون، از ظرفیت نمایندگان مجلس نیز برای پیگیری مطالبات صنفی و تخصصی خود استفاده کنند.

پناه در پایان با قدردانی از مسئولان استان، مدیران واحدهای تولیدی و تشکل‌های کارگری و کارفرمایی، اظهار امیدواری کرد با استمرار گفت‌وگوی اجتماعی، همدلی میان دولت، کارگران و کارفرمایان و بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و تخصصی موجود، بسیاری از مسائل حوزه کار و تولید در استان برطرف شود.

وی تأکید کرد: خراسان جنوبی با برخورداری از مدیران توانمند، ظرفیت‌های اقتصادی ارزشمند و تشکل‌های فعال، می‌تواند به الگویی موفق در تعامل سه‌جانبه، توسعه اقتصادی، افزایش بهره‌وری و ارتقای امنیت سرمایه‌گذاری در کشور تبدیل شود.

معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استانداری خراسان جنوبی  هم در این نشست بر ضرورت توجه به نیروی انسانی، حمایت از تولید و حل دغدغه‌های جامعه کارگری تأکید کرد.

حسین شرافتی‌راد گفت: تشکل‌های کارگری و کارفرمایی نقش مهمی در ایجاد ارتباط میان دولت، جامعه کارگری، کارفرمایان و فعالان اقتصادی دارند و باید از ظرفیت این مجموعه‌ها برای رفع مشکلات و توسعه اقتصادی استفاده شود.

وی اظهار کرد: برگزاری این جلسات فرصتی ارزشمند برای شنیدن دغدغه‌ها، بررسی مسائل و ارائه راهکارهای عملی برای حمایت از تولید و اشتغال است.

معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استانداری خراسان جنوبی  ضمن قدردانی از حضور مسئولان کشوری و فعالان حوزه کار و تولید، افزود: جامعه کارگری و کارفرمایی در شرایط مختلف اقتصادی کشور همواره نقش‌آفرین بوده و با وجود مشکلات و محدودیت‌ها، چرخه تولید را حفظ کرده‌اند.

وی با اشاره به اهمیت نقش تشکل‌های کارگری و کارفرمایی تصریح کرد: این تشکل‌ها پل ارتباطی میان حاکمیت و بخش‌های مختلف اقتصادی هستند و نظرات و پیشنهادهای آنان می‌تواند در تصمیم‌گیری‌های کلان و رفع موانع تولید مؤثر باشد.

شرافتی‌راد با اشاره به شرایط اقتصادی کشور و آثار برخی مشکلات بر حوزه تولید گفت: کارگران، کارآفرینان و تولیدکنندگان با وجود فشارهای موجود، مسئولانه پای کار ایستاده‌اند و تلاش کرده‌اند مسیر فعالیت‌های اقتصادی متوقف نشود.

وی با تأکید بر ضرورت توجه به عدالت اجتماعی، بیان کرد: یکی از مهم‌ترین موضوعات مورد توجه، کاهش فاصله میان درآمدها و هزینه‌های زندگی جامعه کارگری است و پیگیری این موضوع باید با جدیت ادامه یابد.

معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: دولت توجه ویژه‌ای به مسائل معیشتی کارگران دارد و در کنار حمایت از تولید، ارتقای وضعیت رفاهی و اقتصادی نیروی انسانی نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

شرافتی‌راد با اشاره به برگزاری این نشست در کارخانه کویرتایر اظهار کرد: این مجموعه نمونه‌ای موفق از مدیریت صنعتی، توجه به نیروی انسانی و حرکت بر مبنای بهره‌وری است.

وی افزود: موفقیت یک مجموعه اقتصادی تنها به میزان تولید و فعالیت صنعتی آن محدود نمی‌شود، بلکه رعایت کرامت انسانی، ایجاد انگیزه در کارکنان، توجه به حقوق کارگران و ایجاد فضای سالم کاری از شاخص‌های مهم موفقیت یک واحد تولیدی است.

معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استانداریخراسان جنوبی با اشاره به تقدیرهای صورت‌گرفته از مدیرعامل کویرتایر به عنوان چهره ماندگار و پیشکسوت صنعت گفت: دریافت چنین عنوان‌هایی نتیجه سال‌ها تلاش، برنامه‌ریزی، مدیریت علمی و انجام اقدامات ماندگار در حوزه صنعت است.

شرافتی‌راد با تأکید بر اهمیت استفاده از مدیران توانمند و متخصص گفت: توسعه واقعی کشور زمانی اتفاق می‌افتد که انتخاب مدیران بر اساس شایستگی، تخصص، تجربه، توانمندی و نگاه علمی باشد.

وی افزود: نگاه دولت بر استفاده از ظرفیت نیروهای توانمند، متخصص و مردمی است و مسائل کشور باید با بهره‌گیری از دانش روز، برنامه‌ریزی دقیق و مدیریت کارآمد حل شود.

معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استانداری خراسان جنوبی با اشاره به عملکرد کمیسیون کارگری شورای تأمین استان گفت: این کمیسیون با پیگیری مستمر مسائل حوزه کارگری توانسته است اقدامات مؤثری انجام دهد و عملکرد آن در سطح کشور مورد توجه قرار گرفته است.

شرافتی‌راد با بیان اینکه حفظ آرامش در فضای کار و تولید از اولویت‌های استان است، گفت: دشمنان همواره تلاش کرده‌اند از مشکلات اقتصادی برای ایجاد آسیب استفاده کنند، اما همراهی کارگران، کارفرمایان، تولیدکنندگان و تشکل‌های اقتصادی اجازه تحقق این اهداف را نداده است.

وی با اشاره به دغدغه‌های مطرح‌شده از سوی نمایندگان کارگری و کارفرمایی اظهار کرد: مسائل و مشکلات این حوزه در کمیسیون کارگری استان بررسی و پیگیری می‌شود تا با همکاری دستگاه‌های مسئول، زمینه رفع مشکلات فراهم شود.

معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار خراسان جنوبی در پایان با قدردانی از همراهی جامعه کارگری و کارفرمایی استان تأکید کرد: آینده اقتصادی کشور با تلاش تولیدکنندگان، کارگران و کارآفرینان ساخته می‌شود و با همدلی و همکاری می‌توان مسیر توسعه و پیشرفت را هموار کرد.

نویسنده ،خبرنگار و سردبیر: ا .حسن پور

لینک کوتاه خبر:

https://khabarvahonar.ir/news/?p=113203

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

پیشنهادی: