🔹استاندار خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه بخش قابل‌توجهی از دستاوردهای استان نتیجه همدلی و همکاری میان مسئولان، نمایندگان و مردم است، گفت: مسیر توسعه با همراهی و پرهیز از اختلافات سرعت گرفته و امروز بسیاری از طرح‌ها به مرحله بهره‌برداری رسیده است.
سید محمدرضا هاشمی  در دیدار با امام‌جمعه شهر بشرویه، نماینده مردم شهرستان‌های طبس، فردوس، بشرویه، سرایان و عشق‌آباد در مجلس شورای اسلامی، اعضای شورای اسلامی شهر و جمعی از فعالان و معتمدان شهرستان بشرویه با بیان این مطلب اظهار داشت: تدین، نجابت و مردم‌داری، از ویژگی‌های اصلی مردم این خطه است و بسیاری از مدیران و نخبگان استان از دل همین شهرستان‌ها برخاسته‌اند.
🔹وی با اشاره به سفرهای متعدد مدیریتی در یک سال گذشته افزود: در تمام شهرستان‌ها به‌صورت مستمر حضور یافته‌ایم و در هر منطقه پیگیری مشکلات مردم و بررسی میدانی طرح‌ها را در اولویت گذاشته‌ایم. این رویکرد باعث شد بسیاری از پروژه‌های نیمه‌تمام، از بیمارستان تا راه‌سازی و انتقال آب، به شرایط مطلوب‌تری برسند.
🔹استاندار با قدردانی از همراهی امام‌جمعه، شورای تأمین، نیروهای مسلح، سپاه و بسیج در تسهیل امور مردم گفت: هیچ‌گاه شاهد نبودم مسئولی منافع شخصی را بر منافع مردم ترجیح دهد. این روحیه خدمت‌گزاری است که مسیر توسعه را هموار کرده است.
🔹وی در ادامه با اشاره به شرایط اقتصادی کشور و محدودیت‌های ناشی از فروش نفت گفت: با وجود محدودیت منابع، بخش قابل‌توجهی از زیرساخت‌های استان تقویت شده و پروژه‌های مهمی مانند نیروگاه حرارتی طبس، طرح‌های هادی روستایی، توسعه راه‌آهن و پروژه‌های حوزه بهداشت و درمان سرعت گرفته‌اند.
🔹استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه ۹۸ درصد انتصابات مدیریتی در استان با تکیه بر نیروهای بومی انجام شده است، افزود: تمام انتخاب‌ها بر اساس شایسته‌سالاری و در جهت استفاده از ظرفیت‌های انسانی استان صورت گرفته و این روند ادامه خواهد داشت.
🔹او همدلی را عامل اصلی موفقیت استان دانست و گفت: اگر گمرک ما رتبه نخست گرفته، اگر طرح‌های مسکن پیشتاز شده، اگر نرخ بیکاری کاهش یافته و اگر واحدهای تعطیل دوباره به چرخه تولید بازگشته‌اند، نتیجه هماهنگی و پرهیز از اختلاف است.
🔹هاشمی در پایان با تأکید بر اینکه ایجاد اختلاف هرگز راه توسعه را باز نخواهد کرد، خاطرنشان کرد: راه ما مشورت، همکاری و حرکت بر مدار وحدت است و با همین نگاه، آینده‌ای روشن‌تر برای مردم استان رقم خواهد خورد.

نویسنده ،خبرنگار و سردبیر: ا .حسن پور