امشب هم، کوچک و بزرگ اهالی محل، به روال همیشه در زمین ورزشی روباز حاشیه بلوار سجاد مشغول بازی بودند که خیلی غیرمنتظره یک بازیکن جدید به جمع‌ شان اضافه شد.
سیدمحمدرضا هاشمی ساعت ۲۲  شب، در حال بازدید از معابر سطح شهر، وقتی متوجه حضور عده ای از جوانان در زمین ورزشی روباز حاشیه بلوار سجاد شد، به جمع‌شان پیوست.
🔹استاندار، بعد از کمی خوش و بش، به دعوت یکی از آن میانه جمع، بازیکن جدید یکی از تیم‌های والیبالی شد که دو سوی تور، مشغول بازی بودند.
🔹بازیکن جدید اگرچه به ظاهر پابه سن گذاشته بود اما با اسپک‌ها و آبشارهایی که روانه تیم حریف می‌کرد، نشان داد زمین و قانون بازی والیبال را خوب می‌داند.
🔹با پایان یافتن یک دست بازی، فرصت برای گفتگوی رودررو فراهم شد.
🔹اهالی محل از هر دری گفتند و استاندار اگرچه روز سخت و پر برنامه ای را پشت سر گذاشته بود اما با دقت به حرف‌هاشان گوش سپرد و با آنها همکلام شد.
🔹آنها از جنایت‌های اخیر اسرائیل گفتند و از استراتژی ایران در برابر این توطئه‌ها، از وضعیت کشور گفتند و از شلوغی‌‌های این روزهای شهر که متأثر از حضور مهمان‌ هایی از دیگر استان‌هاست، از مشکلات محله‌شان گفتند و از تدبیری که می تواند با کمترین هزینه‌ها آنها را برطرف سازد، از خودشان گفتند و از توقعاتی که از نماینده عالی دولت در استان دارند، از ….
🔹برنامه ای از قبل پیش بینی شده، مانع ادامه گفتگوهای گل انداخته شد، لذا استاندار بناچار دست هاشان را به گرمی فشرد و از جمع‌شان فاصله گرفت.
🔹او رفت، در حالیکه با حضورش، آن هم در آن وقت شب نشان داد، اگر می گویند خراسان جنوبی در امنیت کامل به سر می‌برد، واقعیتی انکارناپذیر است.
🔹او رفت، در حالیکه شبی خوش برای ورزشکاران رقم زد و خاطره ای خوب از خود برای والیبالیست‌های حاضر به جای گذاشت.

نویسنده ،خبرنگار و سردبیر: ا .حسن پور