lدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری خراسان جنوبی گفت: امسال تعهد استان برای طرح مهارت آموزی در محیط کار واقعی۵۸۰ نفر است که تاکنون ۲۱۸ نفر از متقاضیان در قالب این طرح جذب و آموزش دیده ‌ا ند.

 سید حامد حسینی، امروز (۳۱ تیر) در حاشیه بازدید از مرکز فنی و حرفه‌ای خواهران و نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای مهارت آموزان با عنوان “مهارت و اشتغال” در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: دولت برای حمایت از اشتغال در حوزه‌های مختلف برنامه‌هایی را در دستور کار دارد که موضوع مهارت‌آموزی یکی از برنامه‌های است که با جدیت پیگیری می‌شود.

وی با اشاره به اجرای طرح مهارت آموزی در محیط کار واقعی در استان، تصریح کرد: این طرح یکی از روش‌های آموزش فنی و حرفه‌ای است که طی آن مهارت و شایستگی‌های مورد نیاز در چارچوب استانداردهای آموزشی از مربی به مهارت ‎‌ آموز همزمان با فرآیند تولید محصول و ارائه خدمت منتقل می‌شود.

مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه سهمیه استان از اجرای این طرح در سال گذشته ۵۶۰ نفر بوده است که به میزان ۱۲۳ درصد تحقق یافته است، افزود: امسال نیز تعهد استان برای طرح مهارت آموزی در محیط کار واقعی۵۸۰ نفر است که تاکنون ۲۱۸ نفر از متقاضیان در قالب این طرح جذب و آموزش دیده ‌ا ند.

حسینی ادامه داد: آشنایی با محیط کسب و کار، کسب تجربه و آماده سازی و ایجاد خودباوری در مهارت آموز برای ورود به عرصه اشتغال و کارآفرینی و حفظ و پایداری مشاغل سنتی و بومی به خصوص در حوزه صنایع دستی، از جمله اهداف اجرای این طرح است.

وی بیان کرد: همچنین کمک به بنگاه‌های فعال به منظور شناسایی و جذب نیروی کار مستعد و توانمند، کاهش هزینه‌های جذب و به کارگیری نیروهای فاقد مهارت و استفاده از ظرفیت و توان آموزشی عملی بنگاه‌های اقتصادی از جمله دیگر اهداف اجرای این طرح است.

مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری خراسان جنوبی اظهار کرد: برای کمک به شاغلان در صنایع خرد تسهیلاتی از محل صندوق کارآفرینی امید، بانک ملی و بانک صادارت پرداخت می‌شود.

حسینی افزود: قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی نیز ابلاغ شده و بانک‌های عامل در حال اقدام هستند و بررسی خواهد شد تا به کارآموزان فنی و حرفه‌ای که قصد دارند در محیط روستا و یا شهرهای کوچک فعالیت کنند آنان را نیز بتوانم با این تسهیلات کم بهره حمایت کنیم.

  وی با اشاره به ضرورت فراهم کردن زمینه ورود مهارت‌آموزان فنی و حرفه‌ای به بازار کار، تصریح کرد: در این راستا امسال خراسان جنوبی در نمایشگاه نوروزگاه مشهد شرکت کرد و این حرکت خوب و سایر حرکت‌های مکمل ادامه می‌یابد تا بازار را برای مهارت آموختگان فراهم کنیم.

مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه باید خلاقیت‌ و ایده‌ها در قالب دوره‌های مهارت‌آموزی ظهور و بروز پیدا کنند، اظهار کرد: دنیا امروز بر امر مهارت‌آموزی تکیه دارد و ما نیز به سمت این مهم حرکت می‌کنیم تا بتوانیم با مهارت‌آموزی زمینه اشتغال را فراهم کنیم.

حسینی یادآور شد: اگر صرفاً بر آموزش‌های نظری تکیه شود در نهایت با فارغ التحصیلانی مواجه می‌شویم که دوره‌های دانشگاهی را به اتمام رسانند اما آمادگی ورود به بازار کار را ندارند و این نقیصه را فنی و حرفه‌ای با برگزاری دوره‌های مختلف مهارت آموزی پوشش می‌دهد و جوانان را برای ورود به بازار کار آماده می‌کند.

۰ ۰ votes
امتیازدهی به مقاله