معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی گفت: زیرساخت های استان در حوزه مبارزه با مواد مخدر ضعیف است.
؛ سیدمحمدرضا طالبی در مجمع خیرین یاریگران زندگی بیان داشت: خراسان جنوبی دارای مردمی متدین، صبور و انقلابی است که در عمل این ویژگی ها را نشان داده اند.
?به گفته وی؛ به دلیل همجواری با استان سیستان و بلوچستان و مرز مشترک با افعانستان، خراسان جنوبی به معبری برای عبور مواد مخدر تبدیل شده است .
?وی با اشاره به تلاش نیروی انتظامی و دستگاه های امنیتی استان برای ممانعت از ورود مواد مخدر ، متذکر شد: این تلاش ها سبب شده بیشترین کشفیات مواد مخدر را در کشور داشته باشیم.
?معاون استاندار گفت: خراسان جنوبی در ارزیابی های امنیتی در همه شاخص ها جز مواد مخدر در رتبه های اول تا پنجم قرار دارد و کشفیات زیاد مواد مخدر سبب شده در این زمینه رتبه خوبی در کشور نداشته باشیم .
?طالبی با اشاره به اینکه کشفیات زیاد مواد مخدر در استان باید باعث کسب رتبه خوب در کشور شود اما درحال حاضر این موضوع برعکس است، خاطر نشان کرد: در خراسان جنوبی نیروهای انتظامی و امنیتی با کمترین تجهیزات با کاروان های مواد مخدر درگیر می شوند که تا کنون شهدایی در این خصوص داشته ایم.
?وی با ذکر این نکته که در این زمینه تاکنون اقدامات فرهنگی خوبی مانند اجرای طرح یاریگران زندگی در خراسان جنوبی انجام شده، تصریح کرد: سرمنشأ خیلی از آسیب های اجتماعی، اعتیاد به مواد مخدر است و دشمن هم در قالب جنگ ترکیبی اقداماتی در این زمینه انجام داده است.
?به گفته وی؛ با افزایش قیمت مواد مخدر سنتی که خرید آن نیاز به درآمد بالایی دارد، علاوه بر افزایش آسیب های اجتماعی، افراد معتاد به سمت مصرف مواد مخدر صنعتی رو آورده اند.
?معاون استاندار گفت: زیرساخت های خراسان جنوبی در این خصوص خیلی ضعیف بوده و اعتبارات هم در این زمینه کم است و انتظار داریم که با کمک خیران در خراسان جنوبی زمینه اشتغال معتادان مانند استان های دیگر فراهم شود.
?به گفته وی؛ با وجود پیگیری های بسیار برای ایجاد مرکز ماده ۱۶ در استان، هنوز موفق به اخذ مجوز آن نشده ایم .
?طالبی از خیرین شرکت کننده در این مجمع و مسئولان مجمع خیرین یاریگران زندگی کشور خواست زمینه اشتغال معتادان بهبود یافته را در استان فراهم کنند.
?وی با بیان اینکه خود معرفان برای ترک اعتیاد در خراسان جنوبی زیاد هستند و ظرفیت مراکز مورد نظر پر شده، تصریح کرد: اقدامات در این زمینه باید منجر به ایجاد اشتغال برای افراد معتاد شود.
نویسنده ،خبرنگار و سردبیر: ا .حسن پور
