افزایش فوتی های کرونا در خراسان جنوبی به 868 نفر

 

#در_خانه_میمانیم

#شکست_کرونا_مردم_همدلی

#کرونا_را_شکست_میدهیم

#رعایت_بهداشت_فردی

 

?فوتی های کرونا در خراسان جنوبی با ثبت 2 مورد فوت جدید در شبانه روز گذشته به 868 نفر افزایش یافت.
?معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: در شبانه روز گذشته همچنین 162 آزمایش مولکولی از افراد مشکوک به کرونا در استان گرفته که 50 بیمار جدید شامل 10 بیمار بستری و 40 بیمار سرپایی شناسایی شد.
?دکتر مهدی زاده افزود: 16 نفر از بیماران جدید شناسایی شده مربوط به شهرستان بیرجند، 14 نفر قاین، 4 نفر نهبندان، 4 نفر سربیشه، 3 نفر بشرویه، 2 نفر خوسف، 2 نفر سرایان، 2 نفر فردوس، یک نفر درمیان، یک نفر زیرکوه و یک نفر مربوط به شهرستان طبس است.
?وی گفت: هم اکنون نیز 200 بیمار با علائم حاد تنفسی در بیمارستانهای استان بستری اند که 119 نفر آنان مبتلا به کرونایند و از این تعداد 17 نفر در بخشهای آی سی یو نگهداری می شوند .
?حال 8 نفر از بستری های آی سی یو وخیم است.
?در خراسان جنوبی تا کنون 55 هزار و 588 تست مولکولی کرونا گرفته شده که منجر به شناسایی 20 هزار و 364 بیمار مبتلا به کرونا شده است.

لینک کوتاه خبر:

https://khabarvahonar.ir/news/?p=57418

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

پیشنهادی: