به گزارش خبر و هنر، سیدمحمدرضا هاشمی روز شنبه ۲۹ شهریور در جلسه ستاد راهبری تصادفات استان اظهار داشت: حجم بالای ترددها در روزهای پایانی تابستان و آغاز سال تحصیلی، ضرورت آمادگی بیشتر پلیس، راهداری و هلالاحمر را دوچندان کرده است.
وی با تأکید بر مدیریت ترافیک در محورهای پرتردد بهویژه بیرجند – طبس – عشقآباد افزود: استقرار تیمهای امدادی باید بهگونهای باشد که مردم احساس امنیت و آرامش داشته باشند.
هاشمی توجه ویژه به ایمنی مقابل مدارس را از ضرورتهای جدی استان دانست و گفت: «ایمنسازی محیط اطراف مدارس، نشانه نظم و توجه مسئولان به امنیت دانشآموزان و خانوادههاست.»
استاندار با اشاره به همزمانی برداشت محصولات کشاورزی مانند زرشک و زعفران و ورود کارگران فصلی به استان خاطرنشان کرد: افزایش این حجم سفرها نیازمند پیشبینیهای دقیق و مدیریت جدی است.
وی همچنین رعایت قوانین از سوی خودروهای سنگین را حیاتی دانست و تأکید کرد: «تخلفات کامیونها تهدیدی جدی برای جان مردم است و باید با آنها برخورد قانونی شود.»
هاشمی در پایان گفت: «برگزاری جلسات کاربردی و پیگیری مصوبات گذشته باید بهطور مستمر دنبال شود تا شاهد کاهش محسوس تصادفات در سطح استان باشیم.»
نویسنده ،خبرنگار و سردبیر: ا .حسن پور
دیدگاه ها برای این نوشته بسته شده است.