سید محمدرضا هاشمی، استاندار خراسان جنوبی

30همت مصوبات سفر رئیس جمهور به استان خراسان جنوبی تعهد شد

استاندار خراسان جنوبی گفت:30همت مصوبات سفررئیس جمهوربه استان تعهدوبرای اجرای طرح‌های مختلف استان پیش‌بینی شد.

سیدمحمدرضا هاشمی  در آیین افتتاح همزمان پروژه‌ های هفته دولت شهرستان عشق‌آباد با بیان اینکه هفته دولت فرصت مناسبی برای تبیین خدمات نظام و امیدآفرینی در جامعه است، اظهار کرد: مدیران باید عملکرد خود را صادقانه با مردم در میان بگذارند و در کنار بیان اقدامات انجام‌ شده، نسبت به کاستی‌ها و کارهای انجام‌نشده نیز پاسخگو باشند.

وی با تأکید بر ضرورت جهاد تبیین افزود: دشمن تلاش می‌کند با برجسته‌ سازی مشکلات و نادیده گرفتن دستاورد ها، بذر ناامیدی را در جامعه گسترش دهد، از این رو همه مسئولان، علما، فرهنگیان، دانشگاهیان و اصحاب رسانه وظیفه دارند خدمات و اقدامات نظام را برای مردم تبیین کنند.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اقدامات انجام‌ شده در شهرستان عشق‌آباد گفت: در حوزه احیای قنوات، بیش از 10 قنات در شهرستان احیا شده که این اقدام تنها احیای یک قنات نیست بلکه به معنای احیای روستا، رونق تولید و بازگشت امید و زندگی به مناطق روستایی است.

هاشمی اجرای طرح هادی در بیش از 40 روستا، توسعه و بهسازی راه‌ها، اقدامات آبرسانی و آسفالت معابر را از دیگر اقدامات انجام‌شده در منطقه عنوان کرد و افزود: طی دو سال گذشته اعتبارات دهیاری‌ها در استان حداقل سه برابر افزایش یافته و این ظرفیت می‌تواند نقش مؤثری در توسعه مناطق روستایی داشته باشد.

وی با اشاره به وضعیت زیرساخت‌های آموزشی عشق‌آباد اظهار کرد: سرانه فضای آموزشی شهرستان عشق‌آباد از مرکز استان بیشتر است و امروز این شهرستان از نظر سرانه فضای آموزشی وضعیت مناسبی دارد.

به گفته وی؛ استخر دانش‌آموزی عشق‌آباد باید هرچه سریع‌تر تکمیل شده و به بهره‌برداری برسد تا جوانان و دانش‌ آموزان منطقه از این ظرفیت استفاده کنند.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به سفر رئیس‌جمهور به استان گفت: در این سفر بیش از 30 همت تعهد و مصوبه برای اجرای طرح‌های مختلف استان پیش‌بینی شد و بخش قابل توجهی از این اعتبارات در مسیر اجرا قرار گرفته است.

هاشمی با تأکید بر نقش وحدت و همدلی در توسعه  افزود: پیشرفت عشق‌آباد نیازمند همکاری و هم‌افزایی همه دستگاه‌هاست و همه باید در کنار هم با حفظ وحدت، مسائل و مطالبات مردم را پیگیری کنند.

وی امنیت را یکی از مهمترین زیرساخت‌های توسعه اقتصادی دانست و گفت: امنیت پایدار خراسان جنوبی حاصل تلاش مجموعه‌های نظامی، انتظامی و امنیتی و همراهی مردم است و همین امنیت زمینه حضور سرمایه‌گذاران و اجرای طرح‌های اقتصادی را فراهم کرده است.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به برخی مطالبات مردم عشق‌آباد اظهار کرد:موضوع آب پایدار، توسعه راه‌های دسترسی، تأمین نیروی انسانی مورد نیاز در حوزه‌های مختلف، به‌ویژه بهداشت و درمان و استفاده از ظرفیت‌های معدنی و مسئولیت‌های اجتماعی معادن از مطالبات مهم شهرستان است که با جدیت پیگیری خواهد شد.

به گزارش خبر و هنر خراسان جنوبی هاشمی بر ضرورت توجه به اشتغال و ماندگاری جوانان در منطقه نیز تأکید کرد و افزود: برای جلوگیری از مهاجرت جوانان باید از ظرفیت تسهیلات اشتغال‌زایی و تأمین زمین برای احداث مسکن استفاده شود و مدیریت استان آمادگی حمایت از این موضوع را دارد.

وی متذکر شد: قدرشناسی مردم خراسان جنوبی، مسئولیت مدیران را سنگین‌تر می‌کند و باید با کار بیشتر و پیگیری مستمر، پاسخگوی اعتماد مردم باشیم.

در این بخش برنامه، بیش از  142 میلیارد ریال پروژه حوزه برق جهت برخورداری 361 خانوار به بهره‌ برداری رسید.توسعه و اصلاح شبکه‌های شهری و روستایی، تأمین برق متقاضیان بخش خصوصی، هوشمندسازی لوازم اندازه‌گیری برق، احداث نیروگاه خورشیدی کوچک مقیاس و … از جمله این پروژه‌هاست.

در این برنامه علاوه بر افتتاح دو پروژه اجرای طرح هادی و بهسازی معابر روستاهای ده‌محمد و دلاکوک و بهره‌برداری از 30 واحد مسکونی، 300 جلد سند مالکیت شهری و روستایی اعطا شد.

این پروژه به طول یک کیلومتر و با اعتبار 180 میلیارد ریال با حضور استاندار خراسان جنوبی به بهره‌برداری رسید.
دی‌ماه 1403 در جریان حضور هاشمی استاندار و نصیری نماینده در جمع مردم ده‌محمد، آسفالت این محور به عنوان یکی از مهمترین مطالبات مطرح‌ شد
با پیگیری استاندار و نماینده مجوز ماده 23 این پروژه در اردیبهشت 1404 از سازمان مدیریت اخذ و این پروژه بعد از سه دهه چشم‌انتظاری  مردم، امروز افتتاح شد.

همزمان با افتتاح نیروگاه خورشیدی 50 کیلوات جوار چاه کشاورزی به ارزش 3 میلیارد و 100 میلیون تومان(جمعیت برخوردار 137 نفر و تثبیت اشتغال 45 نفر)، دو پروژه طرح آبیاری کم فشار روستای دستگردان به مساحت 30 هکتار و به ارزش 14 هزار و 695 میلیون ریال (جمعیت برخوردار 120 نفر و تثبیت اشتغال 26 نفر) و استخر ذخیره آب کشاورزی روستای نصرت آباد به ظرفیت 700 مترمکعب با مجموع اعتبار 5 هزار و 778 میلیون ریال به بهره‌برداری رسید.

شهید محمدرضا حقی متولد فروردین 1345 روستای هودر است که قبل اینکه به سن سربازی برسد چند مرتبه به عنوان داوطلب در جبهه خرمشهر، مهران و سومار حضور یافت، سرانجام به عنوان پاسدار در سپاه طبس مشغول خدمت شد و در آخرین اعزام به جبهه در سال 1365 در عملیات کربلای پنج در منطقه شلمچه به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

نویسنده ،خبرنگار و سردبیر: ا .حسن پور

لینک کوتاه خبر:

https://khabarvahonar.ir/news/?p=113591

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

پیشنهادی: