۲۸ درصد گوشت شترمرغ استان در قاینات تولید می شود

مدیر جهاد کشاورزی قاینات گفت: ۵۳ واحد پرورش شترمرغ در این شهرستان ۲۸ درصد گوشت شترمرغ استان را تولید می کنند.

سالانه بیش از ۸۰۰ تن محصول در این واحدها تولید می شود.
وی بیان کرد: ۱۰ درصد گوشت تولیدی در شهرستان قاینات مصرف و بقیه به استان های اصفهان، البرز، تهران، کرمان، خراسان رضوی و خراسان شمالی ارسال می شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قاینات گفت: ۳۶ پروانه تاسیس شترمرغ پرواری با ۹ هزار و ۹۲۵ قطعه، چهار پروانه تاسیس شترمرغ توام با سه هزار و ۳۰۰ قطعه و چهار پروانه تاسیس شترمرغ مولد با ۱۸۵قطعه تاکنون صادر شده است.
وی افزود: اغلب دارندگان پروانه تاسیس دارای ساختمان پرورش شترمرغ هستند و در حال حاضر سالانه حدود ۸۰۰ تن گوشت و ۶ هزار قطعه جوجه تولید می کنند که برای استفاده در واحدهای سطح استان ارسال می شود.
سجادی اظهار داشت: پرورش شترمرغ برای ۲۰۰ خانوار به صورت مستقیم در این شهرستان شغل ایجاد کرده است.
شهر قاین مرکز شهرستان قاینات در ۱۰۰ کیلومتری شمال بیرجند مرکز خراسان جنوبی است.

لینک کوتاه خبر:

http://127.0.0.1/news/?p=25165

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

پیشنهادی: