#در_خانه_میمانیم

#شکست_کرونا_مردم_همدلی

#کرونا_را_شکست_میدهیم

#رعایت_بهداشت_فردی

 

?استاندار خراسان جنوبی گفت: نوبت دهی در مطب پزشکان، باید به صورت کاملاً تلفنی یا اینترنتی صورت گیرد.
استاندار با بیان این مطلب در جلسه ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا، ضمن تشکر از همراهی های مردم که سبب شد، رنگ بندی های استان تغییر کند، خاطرنشان کرد: با عنایت به گلایه شهروندان مبنی بر عدم رعایت ضوابط بهداشتی در مطب های بخش خصوصی و آزاد، این موضوع به جهت بررسی به کمیته امنیتی و انتظامی ستاد کرونا ارائه شد.
?وی تأکید کرد: بنا بر شواهد موجود و باستناد مصوبه این جلسه، نوبت دهی در کلیه مطب ها و مراکز درمانی باید به شیوه تلفنی یا اینترنتی انجام شود و کلیه وجوه درمان نیز باید از طریق دستگاه های کارتخوان از بیماران اخذ گردد.
?به گفته وی؛ زمانی که فروشگاه ها مکلف به فروش اینترنتی شده اند، پزشکان هم می توانند از این قاعده استفاده کنند و به جهت حفظ سلامت مردم، از نوبت دهی حضور و دریافت وجه نقد بپرهیزند.
?استاندار به مراسم و برنامه های ویژه ماه صفر اشاره کرد و گفت: مراسم ماه صفر، طبق دستورالعمل های ابلاغی ماه محرم اجرا می شود و سازمان تبلیغات اسلامی موظف است که بر روند اجرای کار نظارت کامل داشته باشد تا نکات بهداشتی به خوبی رعایت شود.
?ملانوری با تأکید بر اهمیت حفظ سلامت مردم در هر مراسمی متذکر شد: انجام رفتار ساختارشکنانه و خلاف ضوابط بهداشتی اصلاً مورد تأیید نیست و می بایست با افراد خاطی با تذکر کتبی و دریافت تعهد برخورد شود.
?وی به اجرای موفق و استمرار طرح شهید سلیمانی در سطح استان اشاره کرد و گفت: الان هم تأکید بر این است که طرح تداوم یابد و به ویژه در مراسم عزاداری با تأکید بر رعایت ضوابط بهداشتی اجرا شود.

?به گفته وی؛ مهمترین هدف از اجرای طرح شهید سلیمانی، بیماریابی است.
?استاندار با بیان این که شرایط استان در بحث واکسیناسیون مطلوب است، گفت: دانشگاه علوم پزشکی می بایست موضوع دریافت سهمیه ویژه واکسن برای استان را دنبال کند و تأکید هم بر تأمین واکسن برکت برای دوز دوم افراد می باشد.
?ملانوری درخصوص راه اندازی و تجهیز مراکز واکسیناسیون جدید به منظور افزایش حوزه های تزریق واکسن نیز راهکارهایی ارائه کرد و اظهار داشت: کلیه تقاضاها برای واکسیناسیون، خارج از ضوابطی که وزارت بهداشت اعلام می کند، بلااثر است و رد می شود.
?وی با اشاره به این که درخصوص وضعیت فعالیت واحدهای صنفی و بازار ، شرایط قبلی همچنان ادامه دارد، گفت: در راستای حفظ سلامت مردم، تشدید نظارت ها و برخورد با متخلفان از ضوابط بهداشتی در حوزه بازار مورد تأکید ستاد کروناست.
?به گفته وی؛ به جز باشگاه های ورزشی، استخرها و تالارها که تعطیل می باشند و رستوران ها که فقط مجاز به ارائه غذای بیرون بر هستند، کلیه واحدهای صنفی اجازه فعالیت دارند.
?استاندار ، اطلاع رسانی و فرهنگ سازی را اصل بسیار مهم در بحث رعایت ضوابط بهداشتی خواند و گفت: در این زمینه نباید فرصت را از دست بدهیم و باید از ظرفیت کلیه رسانه ها، صدا و سیما، فضای مجازی و … برای تولید محتوای جدید استفاده شود.
?ملانوری ادامه داد: با عنایت به نزدیک بودن زمان شروع سال تحصیلی، کمیته فرهنگی با همکاری آموزش و پرورش و دانشگاه علوم پزشکی از ظرفیت پیام رسان شاد استفاده کند و یک ساعت خاص را برای آموزش دانش آموزان و خانواده ها به آشنایی با بیماری کرونا اختصاص دهد.
?وی با اشاره به تغییر رنگ برخی شهرها که درپی همراهی های مردم رقم خورده گفت: در شهرهای بیرجند، طبس و نهبندان که همچنان قرمز می باشند، فرمانداران می بایست با برگزاری جلساتی ویژه علل مؤثر در تداوم این شرایط را احصا نموده برای رفع آنها مداخله جدی نمایند.

استاندار در پایان به موضوع دورکاری کارکنان دستگاه های اجرایی اشاره کرد و خاطرنشان نمود: دورکاری به عنوان حذف فرد از محیط کاری نیست بلکه فرد باید کار خود را در فضای منزل انجام دهد.
?ملانوری با تأکید بر این که دورکاری نباید باعث عدم ارائه خدمت شود، متذکر شد: هیچ کدام از خدمات اداری نباید تعطیل شوند لذا اگر خدمتی حذف نمی شود، نیروی حاضر می تواند پاسخگوی مراجعین باشد و شرایط رنگ بندی اجازه می دهد، کارکنان می توانند به تشخیص مدیر دستگاه از دورکاری استفاده نمایند.
?وی متذکر شد: همه محورهای خدمتی در تمام ساعت های رسمی اداری باید خدمات خود را ارائه نمایند و شهروندان چنانچه در مراجعه به ادارات با عدم پاسخگویی به جهت دورکاری کارمندی مواجه شدند، موارد را به اداره کل بازرسی و ارزیابی عملکرد استانداری گزارش نمایند.