معاون وزیر و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: روزانه حدود ۶۷ زلزله خفیف در کشور داریم و هر سال ۱۷۵ زلزله بالای چهار و یک زلزله ۶ تا ۶ و چهار دهم ریشتری در کشور رخ می دهد.

اسماعیل نجار روز چهارشنبه در آیین تجلیل از برترین های مدیریت بحران استان خراسان جنوبی در سال ۱۳۹۷ گفت: هر ۱۰ سال یک زلزله هفت ریشتر را در کشور تجربه می کنیم که همواره باید آماده باشیم و تلاش شود این آمادگی در همه عرصه های ارتقا یابد.
وی با اشاره به اینکه ایران کشوری پرحادثه است افزود: از ۴۶ حادثه مهم که در دنیا رخ می دهد ۳۵ حادثه در کشور ما ممکن است روی دهد و مهمترین این حوادث زلزله است.
معاون وزیر کشور اظهار داشت: در خراسان جنوبی همت و آمادگی در حال ارتقا است و وحدت و انسجامی که بین نیروهای امدادی استان وجود دارد بی نظیر است.
وی گفت: هر کسی وارد معرکه بحران می شود انسان برتر است و کسی که جان خود را در معرض خطر قرار می دهد تا جان انسان دیگری را حفظ کند، برترین است.
نجار افزود: یکی از نکات مهم آموزه های دینی ما کمک به همنوع است و قرآن کریم می فرماید نجات جان یک انسان به معنای نجات جان بشریت است لذا این جایگاه کار امداد و نجات است که اگر یک نفر را نجات دهند، همه بشریت را نجات دادند.
وی بیان کرد: انسان باید بزرگی روح پیدا کند تا بتواند به نقطه ای برسد که جانش را برای انسان دیگری فدا کند و ما مسلمانان و ایرانی ها باید به خود ببالیم که چنین آموزه هایی داریم.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: کسی که امروز مورد تجلیل قرار می گیرد فردی است که با ریسک بالا و تحمل خطر زیاد به داخل چاه رفته و زنی را از این چاه زنده و سلامت بیرون می آورد و این زیبایی و عظمت قابل وصف نیست.
در این آیین از ۱۹ نفر برترین های مدیریت بحران استان خراسان جنوبی در سال جاری تجلیل و قدردانی شد.
خراسان جنوبی به مرکزیت بیرجند ۱۱ شهرستان دارد و سیل و زلزله از حوادث پررخداد در این استان مرزی و کویری است.
کارگاه عملیاتی – آموزشی مدیریت جامع سوانح و بلایای طبیعی نیز روز گذشته (سه شنبه) با حضور معاون وزیر کشور و رئیس سازمان مدیریت بحران و ۳۰۰ نفر از فرمانداران، بخشداران و مسئولان دستگاه های اجرایی استان خراسان جنوبی در مجتمع فرهنگی و تربیتی یادگاران امام خمینی (ره) روستای بهلگرد بیرجند برگزار شد.

۰ ۰ votes
امتیازدهی به مقاله