مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی گفت: اشتغال زنان نباید باعث شود وظایف اصلی همسرداری و مادری زنان فعال مغفول بماند و این مهم با تدبیر زنان و برقراری تعادل بین مدیریت خانه و مدیریت اجتماعی محقق می‌شود.

نفیسه نخعی اظهار کرد: امروزه دستیابی به توسعه پایدار و پیشرفت واقعی جوامع، منوط و وابسته به استفاده و بکارگیری از توانمندی‌های نیمی از جامعه انسانی یعنی زنان است.

وی افزود: مشارکت اجتماعی زنان به معنای تأثیرگذاری آنان در فرآیند تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی در جامعه، یک ضرورت دو جانبه هم برای زنان و هم برای جامعه محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه هرچه حضور زنان در اجتماع، فعال‌تر و مؤثرتر باشد، کشور مراحل پیشرفت و توسعه یافتگی را سریع‌تر طی خواهد کرد، تصریح کرد: میزان نقش و مشارکت زنان در جامعه به ویژه در زمینه‌های اعتقادی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و حتی سیاسی تا حد زیادی وابسته به برخورد و نگرش جامعه نسبت به زن است.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی بیان کرد: با توجه به ضرورت حضور و مشارکت حقیقی زنان در عرصه‌های مختلف فعالیت‌ها، برای تحقق جامعه مدنی، رشد و بالندگی جامعه بانوان کشور و نیز تسریع فرآیند توسعه و محقق شدن عدالت اجتماعی، چنانچه به زن به عنوان نیروی فعال و سازنده نگریسته شود، قطعاً تأثیر بسیاری در روند توسعه و افزایش کمی و کیفی نیروی انسانی آن جامعه خواهد داشت و بستر مناسب حضور آنان  در تمام صحنه‌ها را فراهم می‌کند.

نخعی افزود: در عین حال این حضور فعال نباید باعث شود وظایف اصلی همسرداری و مادری زنان فعال مغفول بماند و این مهم با تدبیر زنان و برقراری تعادل بین مدیریت خانه و مدیریت اجتماعی محقق می‌شود و در این صورت حضور زنان در عرصه‌های اجتماعی آسیبی به بنیاد خانواده نمی‌زند.

وی با بیان اینکه پدیده اشتغال و کار، از ابتدای زندگی اجتماعی بشر مورد توجه بوده است، تصریح کرد: هریک از اندیشمندان به نوعی درباره این مسأله سخن گفته‌اند و حتی اشتغال زنان همراه با مردان در مزارع و در خانه امری عادی تلقی می‌شد.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی ادامه داد: هرچند تکنیک نقش‌ها و وظایف جزء اصلی اشتغال محسوب می‌شود، امروزه اهمیت اشتغال و نیروی انسانی ماهر و متخصص مورد توجه است.

نخعی یادآور شد: تغییر و تحولات اجتماعی، گرایش بیشتر زنان و دختران در امر ادامه تحصیل و حتی پیشی گرفتن آن‌ها در این زمینه و از طرف دیگر تغییر و تحولات اجتماعی در جامعه، افزایش تجملات و هزینه‌های زندگی و مشکلات اقتصادی، بسیاری از زنان را بر آن داشته که به اشتغال در بیرون از منزل روی آورند.

وی یادآور شد: مساله اشتغال و مشارکت اقتصادی به همراه ایجاد زیرساخت‌های فرهنگی مناسب، یکی از مسائل مهمی است که می‌تواند به عنوان یکی از شاخص‌های رشد و توسعه آن جامعه محسوب شود.

 

۰ ۰ votes
امتیازدهی به مقاله