معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی بر لزوم تقویت زیرساخت های انتظامی و مرزی تأکید کرد.
،حسین شرافتی راد در نشست کارگروه توسعه و تقویت بنیه انتظامی استان گفت: خراسان جنوبی با وجود هم مرزی با افغانستان از امنیتی مثل زدنی برخوردار است.
🔹شرافتیراد با اشاره به چالشهای وابستگی شدید به مرکز، بر لزوم تفویض اختیار به استانها و پیگیری مسائل محلی تأکید کرد و افزود که این امر موجب تسریع در رفع مشکلات استان خواهد شد.
🔹 وی همچنین بر اهمیت ایجاد امنیت و آرامش برای جذب سرمایهگذاران و توسعه اشتغالزایی در استان تأکید کرد.
🔹معاون استاندار در خصوص تصمیمگیریها در استان گفت که باید در قالب هیئت دولت کوچک و با همکاری صمیمانه میان مسئولان انجام گیرد.
🔹 وی با بیان اینکه زمین های مازاد باید تبدیل و واگذار شوند افزود:توسعه امنیت و تولید، نیاز امروز خراسان جنوبی است و تأمین امکانات مرزی باید در اولویت قرار گیرد.
🔹در پایان، شرافتیراد بر قدردانی از نیروهای امنیتی و مرزبانی تأکید کرده و گفت: اجرای مصوبات کارگروه میتواند به توسعه امنیت، تولید و پیشرفت استان کمک کند.
نویسنده ،خبرنگار و سردبیر: ا .حسن پور
دیدگاه ها برای این نوشته بسته شده است.