رتبه ۱۰ کنکور تجربی گفت: با تکیه بر توانایی خودم در کنکور ۹۸ موفق شدم و در هیچ موسسه آموزشی شرکت نکردم.

امیر حسام زارع ر افزود: قبول شدن در کنکور با رتبه ممتاز نیازمند ارتقا اعتماد به نفس است و دانش آموزانی که قصد رتبه‌آوری در کنکور را دارند باید به توانایی خودشان اعتماد کنند.

وی ادامه داد: بارها در طول دوران تحصیلی احساس خستگی و ناامیدی به سراغم آمد اما هدفی که داشتم بر همه این ناامیدی‌ها فایق آمدم زیرا خواستن توانستن است.

زارع با بیان اینکه در آزمون‌های قلم چی شرکت می کردم تصریح کرد: خودم را به آزمون‌ها محدود نکردم و هدف اصلی من ارتقای توانایی بود که خدا را شکر تحقق یافت.

وی اظهار داشت: پدر و مادر و نیز برادرم که سال گذشته رتبه هفت کنکور کشوری را در همین رشته کسب کرده بود در کنار معلمان کمک شایانی به موفقیتم کردند که امیدوارم با کسب مدارج بالاتر در علم بتوانم محبت‌ها را جبران کنم.

رتبه ۱۰ کنکور تجربی با بیان اینکه علاقه‌مند به قبولی در رشته پزشکی هستم افزود: علاقه‌مندم تخصص را با شناخت کافی و علاقه‌مندی به وجود آمده در دانشگاه انتخاب کنم که امیدوارم بتوانم در راستای این هدف گام بردارم.

۰ ۰ votes
امتیازدهی به مقاله