رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه در خراسان جنوبی گفت: با مشارکت اداره کل میراث فرهنگی و برگزاری وبینارهای مختلف با کشورهای خارجی، ابتدا ظرفیتهای استان به شرق آسیا و به مرور در سایر کشورهای جهان معرفی میشود.
افسانه ابراهیمی در نشست رونمایی از پوستر و برنامه ریزی وبینار معرفی توانمندیهای گردشگری، تجاری و دانش بنیان استان با اشاره به شعار امسال «جهش تولید با مشارکت مردم» اظهار کرد: در سال جاری با جدیت بیشتر از گذشته حوزه گردشگری استان را با مشارکت مردمی پیگیری میکنیم.
وی با بیان اینکه توجه به گردشگری منافع زیادی برای کشور و به تبع استان دارد افزود: اشتغال زایی، ارزآوری، توسعه اقتصادی و زمینه سازی برای شناخت گردشگران خارجی از استان، جذب سرمایهگذار و تجارت خارجی از جمله این مزایا است.
رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه در خراسان جنوبی ضمن قدردانی از همکاری و استقبال اداره کل میراث فرهنگی برای برگزاری سلسله وبینارهای معرفی توانمندیهای استان گفت: بدون شک این استقبال سبب ایجاد انگیزه و ابتکار در حوزه گردشگری و زمینه ساز ورود گردشگران خارجی به استان خواهد شد.
وی عنوان کرد: برای جذب گردشگران خارجی در حوزههای جغرافیایی زیادی میتوان کار کرد اما ابتدا شرق آسیا و کشور ویتنام را به دلیل برخی مشابهات انتخاب کردیم و سفارتخانه مذکور پای کار است.
ابراهیمی گفت: فضا و زمینه برای جذب گردشگران شرق آسیا به خراسان جنوبی فراهم است و میتوان با اتحاد و همدلی بین دستگاههای متولی ظرفیتها و جاذبههای گردشگری استان را به بهترین نحو معرفی کرد.
وی ادامه داد: در سالهای بعد از افزایش تحریمها بیشترین آمار گردشگران خارجی ایران مربوط به حوزه شرق آسیا بوده که بیشتر استانهای تهران، اصفهان و فارس را انتخاب کردند اما اکنون گردشگران خارجی به دنبال کشف جاذبههای استانهای دیگر هستند.
رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه در خراسان جنوبی یادآور شد: فرصت مغتنمی فراهم شده تا ظرفیتهای گردشگری ناشناخته استان به گردشگران خارجی معرفی شود لذا شرق ایران با تمرکز بر استان خراسان جنوبی در اولویت معرفی قرار گرفته است.
وی گفت: با برگزاری وبینارهای مختلف زمینه برای ارتباطات آینده شرکتهای دانش بنیان، گردشگری و سایر حوزهها با همدیگر فراهم میشود و در آینده با امضای تفاهمنامههای متعدد نسبت به تبادل گردشگر اقدام خواهد شد.
ابراهیمی افزود: همچنین تفاهمنامههای خواهرخواندگی بین کشورهای خارجی با استان یا شهرستانها در قالب وبینارها پیش بینی شده و در اولویت اجرا قرار میگیرد.
وی بیان کرد: با توجه به گستردگی و تنوع حوزههای گردشگری، سلیقه گردشگران خارجی مشخص و شناخته شده که براساس آن بستههای گردشگری را فراهم میکنیم.
رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه در خراسان جنوبی اظهار کرد: در حوزه جذب گردشگر با استانهای دیگر در رقابت هستیم و همین موضوع در خصوص کشور نیز صدق میکند لذا باید با همکاری، هم افزایی و مشارکت بین دستگاهی و ارائه برنامههای منسجم و غنی گردشگران را به این سمت جذب کنیم چون جذب حتی یک گردشگر سفیری برای استان یا کشور محسوب میشود.
وی گفت: اگر قرار است با مشارکت مردم جهش تولید در استان محقق شود از بخش خصوصی نیز انتظار داریم به صورت جدی پای کار باشد، هیچگونه توقع مالی نداریم و انتظار داریم ما را یاری کنند تا بسته گردشگری منسجم از استان ارائه دهیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان جنوبی هم در این نشست گفت: این استان ظرفیتهای خوبی برای معرفی به گردشگران داخلی و خارجی دارد که با همکاری نمایندگی وزارت امور خارجه در استان با برگزاری وبینارهای متعدد درصدد معرفی و جذب گردشگر خارجی به استان هستیم.
هادی شاهوردی بیان کرد: براساس مذاکراتی که با نمایندگی وزارت امور خارجه انجام شد درصدد هستیم کشورهایی که میتوانند اهداف خوبی برای استان در حوزه گردشگری داشته باشند را جذب کنیم.
وی افزود: استان دارای ظرفیتهای منحصر به فرد در حوزه گردشگری، تاریخی و طبیعی است ولی نبود معرفی و شناخت این ظرفیتها و جاذبهها به جهان ما را رنج میدهد لذا تصمیم داریم این ظرفیتها را از طریق برگزاری وبینارهای مختلف معرفی کنیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان جنوبی تصریح کرد: با توجه به اقداماتی که وزارت امور خارجه در زمینه لغو یکطرفه روادید برای بسیاری از کشورهای جهان انجام داده زمینه برای ورود گردشگران خارجی فراهم شده است.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایهگذاری و اشتغال استانداری خراسان جنوبی نیز گفت: گردشگری از بخشهای مهم توسعه اقتصادی محسوب میشود لذا برای توسعه و تحقق شعار سال در استان اجتماعمحور بودن این حوزه اهمیت زیادی دارد.
مجتبی شریعتیفر افزود: یکی از دلایل نبود توسعه یافتگی استان این است آن طور که باید نتوانستهایم ظرفیتها و توانمندیهای استان در حوزههای مختلف را در سطح ملی و بین المللی معرفی کنیم.
وی با بیان اینکه در ۲ سال اخیر اقدامات خوبی در این خصوص آغاز شده و در دست انجام است تصریح کرد: یکی از این اقدامات برگزاری نمایشگاههای تخصصی صنایع دستی در حوزه سنگهاست که مورد استقبال بی نظیر مردم و مسئولان قرار گرفت.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایهگذاری و اشتغال استانداری خراسان جنوبی گفت: مسئولان استان کار تیمی را تمرین کرده اند و در برگزاری جشنوارهها، نمایشگاهها و برنامههای متعدد از توان هم بهرهمند میشوند.
وی اضافه کرد: در برگزاری وبینارهای مربوط به معرفی جاذبههای گردشگری استان با کشورهای خارجی ما نیز پای کار خواهیم بود و در حوزه سرمایهگذاری و تجارت هر کمکی از دست ما برآید اعلام آمادگی میکنیم.
شریعتیفر گفت: باید دستگاههای اقتصادی استان را پای کار بیاوریم و آمادگی داریم جلساتی با محوریت حوزه اقتصادی استان برگزار کنیم چون کار باید تیمی باشد تا به نتایج موفقیت آمیز برسد.
وی تاکید کرد: برای جذب گردشگران بین المللی باید ابتدا سلیقه و نیازهای کشورهای مختلف را شناسایی و بر مبنای آن تولید محتوا کرد چون ارائه محتوای متناسب و خوب در جذب مخاطب اثرگذاری زیادی دارد.
این مقام مسئول پیشنهاد تشکیل و راهاندازی دبیرخانه جامع برای وبینارهای معرفی ظرفیتهای استان را مطرح و عنوان کرد: از ظرفیت تشکلهای مختلف مانند اتاق بازرگانی و اتاق تعاون نیز باید استفاده شود.
رئیس پارک علم و فناوری خراسان جنوبی هم گفت: برای معرفی جاذبههای گردشگری استان به کشورهای خارجی دبیرخانه دائمی تشکیل و فعال شود.
محمدحسن مجیدی ادامه داد: میتوان با برگزاری دورههای آموزشی و نمایشگاههای تخصصی مشترک با کشورهای دیگر زمینه جذب گردشگران و سرمایهگذاران خارجی به استان را فراهم کرد.
وی گفت: از توان شرکتهای دانش بنیان استان در زمینه معرفی جاذبههای گردشگری استفاده خواهد شد.
در پایان این نشست از پوستر وبینار معرفی توانمندیهای گردشگری، تجاری و دانش بنیان استان خراسان جنوبی به مخاطبان کشور ویتنام رونمایی شد.
دیدگاه ها برای این نوشته بسته شده است.