استاندار خراسان جنوبی گفت: مدیران برای موفقیت در حوزه اجرایی باید برنامه داشته باشند زیرا بدون برنامه فقط بودجه، اعتبارات، وقت و انرژی به هدر رفته و کاری از پیش نمی‌رود.

به گزارش ایرنا حمید ملانوری شامگاه پنجشنبه در نشست شورای اداری شهرستان فردوس افزود: مدیران برای این که برنامه درست و مفید داشته باشند باید مطالعه درستی از وضعیت پیرامونی در راستای وظایف سازمانی خود داشته باشند و با اولویت‌بندی قدم بردارند.

وی تاکید کرد: شناسایی فرصت‌ها و نیازها همچنین برداشتن قدم‌ها به شکلی که پیشرفت را حس کنیم و مردم هم این تحول را درک کنند و از طعم شیرینش لذت ببرند، مهمترین اصلی است که در برنامه‌ریزی باید مورد توجه قرار گیرد.

استاندار خراسان جنوبی گفت: مهمترین و ماندگارترین اقدامی که مدیران می‌توانند انجام دهند، ایجاد خرد جمعی است.

وی تاکید کرد: ما باید باعث ایجاد خرد جمعی شویم و در قالب حرکت‌های جمعی، تفکر توسعه‌ای و پیش رفتن در مسیر تدبیر و فکر را ترویج کنیم.

ملانوری افزود: تحرک و پویایی در سایه همدلی و همراهی رمز موفقیت بوده و هنر مدیران تبدیل تهدیدها به فرصت است.

وی اظهار داشت: مدیران موفق برای توفیق خود و دیگران مسیر را باز می‌کنند و راه می‌سازند و قدمی برمی دارند که نتیجه داشته باشد و مردم آن را حس کنند.

تجمیع ظرفیت‌ها هدف از راه‌اندازی ستاد توسعه خاوران است

وی هدف اصلی از طراحی و راه‌اندازی ستاد توسعه خاوران را تجمیع همه ظرفیت‌های موجود اعم از منابع انسانی، طبیعی، کشاورزی و گردشگری برای توسعه استان عنوان کرد و افزود: اصلی‌ترین انگیزه ما برای طراحی و اجرای این ستاد، این است که همه ظرفیت‌های استان را گردآوری کنیم.

استاندار خراسان جنوبی گفت: امروز نه فرصتی برای از دست دادن داریم و نه کمبودی به لحاظ علم و دانش لذا باید افراد توانمند در کنار صنعت و معدن، کشاورزی و سایر ظرفیت‌ها قرار گیرند و به سمت توسعه پایدار، همه جانبه و متوازن حرکت کنیم که شغل ایجاد و معیشت مردم را تامین کند.

ملانوری تصریح کرد: نباید به احداث زندان‌ها افتخار کنیم بلکه باید به احداث کارخانه‌ها، مساجد و مراکز فرهنگی تمرکز کرده و بیشتر از گذشته فضای امن را برای ترویج فرهنگ و آموزش مردم ایجاد کنیم.

وی گفت: مدیران نباید پشت میز بنشینند بلکه مردم باید مدیران را ببینند و کارها و فعالیت‌های آنان را در جامعه حس کنند.

استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: توصیه این است که در سایه وفاق، همدلی و همکاری و با استفاده از همه ظرفیت‌ها، ائمه‌ جمعه، نمایندگان مجلس، نهادهای مدنی، ریش سفیدان، بانوان، جوانان و سایر ظرفیت‌ها انرژی مثبت به یکدیگر منتقل کنیم و به سمت توسعه استان پیش برویم.

وی گفت: عمر مدیریتی ما تمام خواهد شد لذا باید در همین مدت کوتاه، کاری کنیم که جامعه از نعمت‌ها به درستی برخوردار شوند.

استاندار خراسان جنوبی درباره تامین آب شرب شهر باغستان گفت: این پروژه باید تا پایان سال جاری عملیاتی شود و مردم از طریق شبکه به ایستگاه‌های برداشت آب شرب سالم و بهداشتی متصل شوند.

وی با اشاره به موضوع تامین آب کارخانه نساجی فردوس اظهار داشت: یک کارخانه که ساختمان فاز دوم آن ساخته شده و تجهیزات توسط بخش خصوصی خریداری شده نباید برای تامین آب مورد نیاز متوقف شود لذا مسوولان پیگیر این موضوع باشند.

فردوس، پایلوت راه‌اندازی مجتمع‌های پرورش بلدرچین و کبک شود

ملانوری در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به ظرفیت شهرستان فردوس و استقبال شهروندان از واحدهای پرورش کبک و بلدرچین خانگی، از مشکلاتی گفت که این افراد با آن مواجهند و پیشنهاد داد: فردوس، شهرستان پایلوت راه‌اندازی مجتمع‌های پرورش بلدرچین و کبک باشد.

وی گفت: از آنجا که این افراد بعد از مدتی نسبت به توسعه واحد پرورش کبک و بلدرچین خود اقدام می‌کنند، پیشنهاد می‌شود مجتمع‌های پرورش و تولید کبک و بلدرچین در شهرستان راه‌اندازی شود.

استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: فردوس می‌تواند شهرستان الگو و پیشران در راه‌اندازی مجتمع‌های پرورش بلدرچین و کبک باشد.

وی گفت: هدف از راه‌اندازی این مجتمع‌ها، خارج شدن کار از حالت خانگی و سوق دادن افراد به سمت کار تخصصی و با رعایت ضوابط بهداشتی است.

ملانوری با اشاره به بهره‌برداری از ۲ ایستگاه فرستنده دیجیتال در مناطق روستایی فردوس گفت: تا سال آینده سراسر استان خراسان جنوبی زیر پوشش فرستنده‌های دیجیتال قرار خواهد گرفت.

وی بیان کرد: به دلیل پراکندگی جمعیت باید فرستنده‌های بیشتری را در استان ایجاد کنیم و ۲ ایستگاهی که امروز در این شهرستان افتتاح شد هزار و ۵۰۰ نفر را زیر پوشش قرار می‌دهد.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی هم در این نشست گفت: ۵۹ پروانه بهره‌برداری صنعتی در شهرستان فردوس وجود دارد که ۱۱ درصد کل پروانه‌های استان است.

عباس جرجانی افزود: در بخش صنعت یک هزار نفر اشتغال داریم که این تعداد ۸.۴ درصد کل جمعیت اشتغال صنعتی استان است.

وی گفت: ۴۲ پروانه بهره‌برداری معادن معادل ۶.۴ درصد استان در فردوس داریم که اشتغال بیش از ۲۱۳ نفر را فراهم کرده است.

رییس سازمان صمت خراسان جنوبی با بیان اینکه ۲ هزار و ۸۰۰ پروانه صنفی در شهرستان فردوس تاکنون صادر شده است افزود: فردوس از نظر تعداد معادن رتبه ششم استان را داراست و از نظر اشتغال در رتبه هفتم قرار دارد.

وی گفت: سه هزار بافنده در این شهرستان سالانه ۹ هزار و ۴۵۰ متر مربع فرش تولید می‌کنند.

جرجانی افزود: درخصوص آب کارخانه نساجی مقرر شد حریم چاه متروکه که در شهر اسلامیه قرار دارد در اختیار این کارخانه قرار گیرد تا برای تامین آب مورد نیاز چاه جدید حفر کنند.

۲۰ اقامتگاه بومگردی در فردوس ایجاد شد

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان جنوبی هم گفت: چند سال گذشته این شهرستان به لحاظ اقامت یک هتل سه ستاره و دو مهمانپذیر و یک مجموعه آب درمانی داشت اما در حال حاضر ۲۰ اقامتگاه بومگردی ایجاد شده که در حال بهره‌برداری است.

حسن رمضانی افزود: تا پایان امسال ۱۲ مجموعه اقامتگاه بومگردی نیز به بهره‌برداری خواهد رسید و فردوس بعد از طبس بزرگترین ظرفیت را در این حوزه دارد.

وی گفت: ۵۰۰ هنرمند فعال صنایع دستی در شهرستان فردوس داریم که با همت استانداری خراسان جنوبی از بیمه روستایی و عشایری برخوردار شده‌اند.

وی ادامه داد: ۱۸۰ هنرمند فعال دارای کارگاه خانگی در حوزه تراش سنگ‌های قیمتی در این شهرستان فعالیت می‌کنند.

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی نیز گفت: شهرستان فردوس رتبه اول نوغان و نوغان داری را در استان داراست.

غلامرضا قوسی افزود: این شهرستان در تولید و صادرات انار ظرفیت بسیار خوبی دارد که به دنبال ترویج تولید محصول سالم و مبارزه بیولوژیکی با آفات هستیم.

وی گفت: احداث سامانه‌های نوین آبیاری در شهرستان فردوس با اعتبار ۲۰ میلیارد ریال و بهسازی و مرمت قنات با اعتبار ۷ میلیارد ریال در راستای مدیریت مصرف آب در دستور کار قرار دارد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی اظهار داشت: در طرحی جامع با اعتبار ۸۰۰ میلیارد ریال، ۴ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی به سامانه نوین آبیاری مجهز خواهد شد.

وی افزود: درخصوص تامین نهاده‌های دامی ۸ هزار تن در دی امسال به سهمیه نهاده‌های استان اضافه شد.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی هم گفت: مجموعه قراردادهای شهرستان فردوس در حوزه حمل و نقل، ۳ هزار میلیارد ریال است.

وحید داعی افزود: برای ۱۲۲ نفر واجد شرایط طرح اقدام ملی مسکن، ۳۸ نفر طبق تفاهم‌نامه با بنیاد شهید و ۸۶ نفر از متقاضیان کمیته امداد نیز تامین زمین شده است.

عملکرد شهرستان فردوس در بخش اشتغال

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی هم گفت: بیشترین میزان اشتغال از محل پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی مربوط به فردوس است.

مشیرالحق عابدی افزود: در زمینه پرداخت تسهیلات به اقشار آسیب‌دیده از کرونا در شهرستان فردوس ۶۰۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده است.

وی اظهار داشت: تعهد اشتغال در سال جاری بین فرمانداری‌های استان ۱۸ هزار و ۸۰ نفر بوده که فردوس ۶۰ درصد از تعهدات خود را تاکنون اجرایی کرده است.

جمعی از مدیران به جهت رعایت پروتکل‌های بهداشتی به صورت غیرحضوری و از طریق ویدئو کنفرانس در نشست شورای اداری شهرستان فردوس حضور داشتند.

استاندار خراسان جنوبی صبح امروز (پنجشنبه) برای بازدید از طرح‌های عمرانی و اقتصادی فردوس وارد این شهرستان در ۲۰۰ کیلومتری بیرجند شد.

وی با همراهی نماینده مردم فردوس، طبس، بشرویه و سرایان در مجلس شورای اسلامی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار، امام جمعه و فرماندار فردوس، جمعی از مسوولان استان و شهرستان با حضور در گلزار شهدای شهر فردوس به مقام شامخ شهدای این دیار ادای احترام کرد.

عملیات اجرایی احداث استخره ذخیره آب یک میلیون متر مکعبی قنات بلده با حضور ملانوری آغاز و ۲ ایستگاه فرستنده دیجیتال روستایی در این شهرستان افتتاح شد.

بازدید از پروژه احداث باند دوم محور فردوس – بجستان و کارخانه نساجی فردوس از دیگر برنامه‌های استاندار در این سفر یک روزه بود.

استاندار خراسان جنوبی در سفر به فردوس با مادر بزرگوار شهید سرافراز عباس جمالی نیز دیدار کرد.