استاندار خراسان جنوبی با اشاره به پروژههای حیاتی شامل انتقال آب از دریای عمان، خط انتقال گاز نهبندان به سربیشه، صدور مجوز کولبری در مرز ماهیرود و نیروگاه خورشیدی ۸۵۰ مگاواتی، اجرای آنها را گامی بزرگ در جهت توسعه پایدار و اشتغال استان دانست.
سید محمدرضا هاشمی در نشست شورای اداری استان با حضور حجتالاسلام و المسلمین سید علی عماد مشاور رئیس جمهور در امور روحانیت، گزارشی جامع از اقدامات و برنامههای توسعهای در حوزههای زیرساخت، انرژی نو، آموزش، معدن، اشتغال و خدمات عمومی ارائه داد و با تأکید بر ضرورت کار جهادی و پاسخگویی شفاف، خواستار همافزایی حداکثری دستگاههای اجرایی برای رشد همهجانبه استان شد.
زیرساختهای راهبردی؛ از آب تا انرژی خورشیدی
وی با اشاره به اهمیت تأمین منابع آبی پایدار، افزود: انتقال آب از دریای عمان یکی از اولویتهای حیاتی و راهبردی استان است که با جدیت پیگیری میشود. این طرح میتواند آینده تأمین آب برای شرق کشور را تضمین کند.
استاندار خراسان جنوبی از آغاز عملیات اجرایی خط انتقال گاز نهبندان به سربیشه به طول ۱۲۶ کیلومتر خبر داد و گفت: این پروژه بزرگ با اعتباری بالغ بر سه هزار میلیارد تومان در حال اجراست و گام بلندی در جهت توسعه متوازن مناطق جنوبی استان به شمار میرود.
وی به آغاز عملیات اجرایی نیروگاه خورشیدی ۸۵۰ مگاواتی با سرمایهگذاری داخلی و خارجی اشاره کرد و ادامه داد: دو سرمایهگذار در شهرستانهای طبس و سربیشه برای توسعه نیروگاههای انرژی تجدیدپذیر دعوت شدهاند که این موضوع استان را به یکی از قطبهای انرژی پاک کشور تبدیل خواهد کرد.
رشد جهشی در بخش معدن و مرز
هاشمی از آزادسازی سه هزار هکتار از معادن بلوکه شده استان خبر داد و افزود: این اقدام به دنبال سیاست دولت در آزادسازی ظرفیتهای اقتصادی و جذب سرمایهگذار انجام شده است.
وی با اشاره به موقعیت راهبردی مرز ماهیرود، بیان کرد: در ۶ ماهه دوم سال گذشته، ۳۸ درصد صادرات کشور از مرز ماهیرود صورت گرفت که نشاندهنده نقش مهم این مرز در اقتصاد ملی است.
استاندار خراسان جنوبی همچنین به صدور مجوز رسمی کولبری برای روستاهای مرزی چهار شهرستان (درمیان، سربیشه، نهبندان و زیرکوه) اشاره کرد و آن را گامی در جهت تقویت معیشت مرزنشینان دانست.
عدالت آموزشی؛ استان پیشتاز کشور
وی با اشاره به تحقق نهضت عدالت آموزشی، گفت: خراسان جنوبی در این زمینه جزو استانهای پیشتاز است و ۸۵ پروژه آموزشی با ۴۳۰ کلاس درس در دست اجرا داریم و برای هر پروژه یک مدیرکل مسئول تعیین شده تا روند اجرا تسریع یابد.
هاشمی از تخصیص یک هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار به دهیاریها و تأمین ۱۰۰ دستگاه کامیون برای خدماترسانی به روستاها خبر داد و افزود: برای نخستین بار، از صفر تا صد اعتبارات استانی به فرمانداران واگذار شده تا براساس اولویتهای محلی توزیع شود.
استاندار خراسان جنوبی عنوان کرد: ۴۸ درصد از اعتبارات ملی بحران کشور به خراسان جنوبی اختصاص یافته است.
اشتغال، تولید و حفظ واحدهای اقتصادی
وی با تأکید بر رویکرد فعال دولت در حفظ اشتغال موجود و توسعه کسبوکارها تصریح کرد: در سال جاری، ۵۱ واحد صنعتی، تولیدی و کشاورزی در استان راهاندازی شده و خوشبختانه هیچ واحد تولیدی تعطیل نشده است.
هاشمی از مدیران خواست برای هفته دولت پروژههایی که قابلیت افتتاح دارند را آماده کنند و افزود: مدیران باید تا اول شهریور اعتبارات خود را جذب کنند؛ در غیر این صورت، این اعتبارات به دستگاههای فعالتر واگذار خواهد شد.
حضور میدانی، پاسخگویی و ارتباط با مردم
استاندار خراسان جنوبی با تأکید بر ضرورت حضور مستمر مدیران در شهرستانها گفت: برخی مدیران کل کمتر در مناطق حضور مییابند. مقرر شده هر هفته حداقل یک روز از زمان خود را به سفرهای شهرستانی اختصاص دهند تا به صورت میدانی با مشکلات مردم آشنا شوند.
وی همچنین خواستار برگزاری نشست دورهای با اصحاب رسانه شد و افزود: هر چهار ماه یکبار این جلسات باید با حضور رسانهها برگزار شود.
هاشمی تأکید کرد: اداره کل ارشاد اسلامی و روابط عمومی استانداری موظفند جدول زمانبندی آن را با همکاری خانه مطبوعات تنظیم کنند.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به نقش برجسته خراسان جنوبی در سطح ملی عنوان کرد: سه نفر از اعضای کلیدی هیئت دولت از فرزندان این استان هستند که این یک فرصت طلایی برای استفاده از ظرفیتهای ملی در توسعه استان است.
وی با اشاره به همراهی مثالزدنی مردم استان در آرامش بازار و عدم خرید هیجانی، گفت: خراسان جنوبی الگوی وحدت، عقلانیت و همکاری است.
هاشمی تأکید کرد: مردم استان در تمام بحرانها همراه و صبور بودهاند و مدیریت استان نیز خود را خادم این مردم میداند.
وی با یادآوری بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر دیدن و شنیدن مشکلات مردم، گفت: هیچ تضمینی برای بقای ما وجود ندارد، اما تا زمانی که فرصت داریم باید برای خدمت خالصانه به مردم تلاش کنیم.
نویسنده ،خبرنگار و سردبیر: ا .حسن پور
دیدگاه ها برای این نوشته بسته شده است.