🔹استاندار خراسان جنوبی گفت:احیای واحدهای تولیدی راکد به طور ویژه در دستور کار دستگاه‌ها قرار گیرد.
؛ سید محمدرضا هاشمی  با بیان این مطلب در جلسه ستاد احیای واحدهای راکد استان، از سازمان جهاد کشاورزی، ادارات کل صنعت، معدن و تجارت و میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی و شرکت شهرک‌های صنعتی استان خواست تا نسبت به احصای واحدهای تولیدی راکد اقدام کنند.
🔹وی تصریح کرد: به منظور احیای واحدهای راکد می توان از ظرفیت نهاد هایی چون بنیاد برکت، بنیاد علوی و بنیاد مستضعفان هم استفاده کرد.
🔹استاندار با تأکید بر اینکه باید مراقبت‌ های لازم صورت گیرد که واحدهای تولیدی فعال از چرخه تولی خارج نشوند، اظهار داشت: قابلیت بازگشت اغلب واحدهای تولید راکد وجود دارد به‌عنوان مثال اگر یک واحد دامداری در روستا با پرداخت تسهیلات کم می‌تواند به تولید بازگردد که بازگشت به تولید سبب تثبیت جمعیت آن نقطه روستایی خواهد شد.
🔹وی ارائه گزارش نهادهای حمایتی و بانک‌های خصوصی درخصوص اقدامات صورت گرفته در زمینه کمک به احیای واحدهای تولیدی را ضروری خواند و خاطرنشان کرد: برخی واحدهای تولیدی تعطیل شده در شهرک‌ های صنعتی استان به انبارها و مراکز پخش تولیدات دیگر نقاط کشور تبدیل شده‌، لذا شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی باید در زمینه تعیین تکلیف این موارد، مکاتبات لازم را انجام دهد.
🔹 شایان ذکر است؛رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بیرجند در این جلسه از دستور ویژه استاندار مبنی بر تعیین تکلیف کامیون‌های معطل مانده در مرز ماهیرود خبر داد.
🔹خامه زر تأکید کرد: با پیگیری و دستور استاندار، موضوع توقف و خواب کامیون‌ های ترانزیتی در مرز ماهیرود رفع‌ و رجوع شده و طی دیروز و امروز بار ۷۰۰ دستگاه کامیون به کامیون‌های افغانستانی تحویل شده است.

نویسنده ،خبرنگار و سردبیر: ا .حسن پور