استاندار خراسان جنوبی گفت: سرمایه‌گذاری در تولید، افزایش ظرفیت واحدهای فعال و راه‌اندازی طرح‌های جدید باید با نگاه جهادی دنبال شود.

 سید محمدرضا هاشمی در سفر به شهرستان‌های سرایان و فردوس و بازدید از واحدهای معدنی در جمع خبرنگاران افزود: توسعه فرآوری معدنی، رفع مشکلات زیرساختی و حمایت جدی از اشتغال و سرمایه‌گذاری در اولویت قرار دارد.

وی با اشاره به حضور در معادن، واحدهای صنعتی، مناطق گردشگری و روستاهای محروم، تصریح کرد: توجه جدی به توسعه اشتغال، فرآوری مواد معدنی، سرمایه‌گذاری و زیرساخت‌های روستایی مورد تاکید است.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به ظرفیت بالای استان در حوزه معدن، به‌ویژه در بخش بنتونیت، گفت: در این سفر از دو معدن فعال در شهرستان‌های فردوس و سرایان بازدید شد.

وی ادامه داد: یکی از این معادن در حال برداشت و فرآوری است که جای قدردانی دارد، اما معدن دیگر با وجود حجم بالا همچنان خام‌فروشی می‌کند که پیگیری برای ایجاد واحد فرآوری در آن در دستور کار ما قرار گرفته است.

هاشمی با تأکید بر اینکه اعتقاد داریم تا زمانی که فرآوری در کنار معادن شکل نگیرد، ارزش‌افزوده واقعی حاصل نخواهد شد، اظهار کرد: اولویت ما افزایش اشتغال و حفظ فرصت‌های موجود است.

وی عنوان کرد: در بازدیدهای امروز، واحدهای تولیدی مورد نظر هیچ‌گونه معوقات کارگری نداشتند که نشان‌دهنده سلامت عملکرد آن‌هاست.

 

 

استاندار خراسان جنوبی: سرمایه‌گذاری در تولید با نگاه جهادی دنبال شود

 

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به بازدیدی که از شهرک صنعتی فردوس و واحدهای فرآوری بنتونیت داشت، از تدبیر رهبر معظم انقلاب در تعیین شعار امسال گفت و افزود: سرمایه‌گذاری در تولید، افزایش ظرفیت واحدهای فعال و راه‌اندازی طرح‌های جدید باید با نگاه جهادی دنبال شود.

وی با اشاره به بازدید از بوم‌گردی سه قلعه و محل احداث رصدخانه ستاره‌شناسی سرایان یادآور شد: نقطه رصدی سه قلعه یکی از نقاط کم‌نظیر در خاورمیانه برای ستاره‌شناسی است و پروژه رصدخانه آن اکنون ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و اعتبار خوبی برای تکمیل این طرح در سال جاری در نظر گرفته شده است.

هاشمی در خصوص دیدار خود با مردم روستای گوش‌میر و بازدیدی که از این منطقه داشته هم گفت: دو مطالبه مردم منطقه بهسازی جاده دسترسی و نبود گاز در روستا بود که بلافاصله دستور پیگیری صادر شد و با تماس مستقیم با مدیرعامل شرکت گاز، مقرر شد گازرسانی به روستا تا هفته دولت به بهره‌برداری برسد.

وی از همراهی ائمه جمعه، فرمانداران و مدیران محلی در پیشبرد برنامه‌های توسعه‌ای استان قدردانی کرد و افزود: وظیفه ما رضایتمندی مردم، ایجاد اشتغال و هدایت سرمایه‌گذاری به مسیر صحیح در خراسان جنوبی است، این مسیر را با همدلی و برنامه‌ریزی ادامه خواهیم داد.

نویسنده ،خبرنگار و سردبیر: ا .حسن پور