🔹استاندار خراسان جنوبی گفت: آموزش خانواده‌ها و سازماندهی نیروهای محلی، می تواند نخستین حلقه دفاعی در برابر بحران‌ها باشد.
؛ سید محمدرضا هاشمی در جمع کارکنان جمعیت هلال احمر استان، با اشاره به جنس کار در این مجموعه، خاطر نشان کرد: کار در هلال‌احمر صرفاً یک مسئولیت اداری نیست، بلکه خدمتی عاشقانه است که به آمادگی دائمی و روحیه ایثار نیاز دارد.
🔹وی با اشاره به نقش حیاتی زمان در عملیات های امدادی، تصریح کرد: گاهی یک قصور کوچک، خسارت بزرگی به‌دنبال دارد اما حضور بموقع شما امدادگران امید را به خانواده‌ها بازمی‌گرداند.
🔹به گفته وی؛ آموزش خانواده‌ها و سازماندهی نیروهای محلی می‌تواند نخستین حلقه دفاعی در برابر بحران‌ها باشد.
🔹استاندار از ضرورت ایجاد خانه‌های هلال در روستاها به‌ویژه در استان‌هایی با پراکندگی جغرافیایی بالا مانند خراسان جنوبی گفت و اظهار داشت: برای استان‌هایی با وسعت زیاد و مسیرهای طولانی، نیاز است در هر روستا پایگاه اولیه امداد و آموزش شکل بگیرد، و حتی اگر فضای خاصی در دسترس نیست، می‌توان از امکانات دهیاری‌ها بهره برد.
🔹هاشمی با گلایه از طولانی شدن زمان اجرای پروژه‌های عمرانی هلال‌احمر، متذکر شد: با توجه به سیاست دولت چهاردهم مبنی بر اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام، طرح های عمرانی هر چه سریع تر تعیین تکلیف شوند.
🔹وی بر لزوم تقویت تجهیزات پایگاه‌های امدادی تأکید کرد و گفت: در حوزه زیرساخت ها، ارتباطات، وسایل نقلیه و تجهیزات امداد جاده‌ای، نیاز به نگاه ویژه داریم، برخی استان‌ها با فاصله کم می‌توانند کل محدوده را پوشش دهند اما در خراسان جنوبی، امدادگران باید مسافتی طولانی را برای رسیدن به محل حادثه طی کنند.
🔹استاندار به اهمیت مناطق مرزی و روستاهای دورافتاده اشاره کرد و خاطرنشان شد: نباید این مناطق را از آموزش و خدمات امدادی محروم گذاشت، لذا ایجاد بانک اطلاعاتی، ساماندهی خانه‌های هلال، و توجه به روستاهای مرزی از الزامات اساسی است.
🔹هاشمی در پایان ضمن قدردانی از تلاش‌های مجموعه هلال‌احمر در استان و همکاری دستگاه‌ های اجرایی، اظهار امیدواری کرد؛ با استمرار این روند و تکمیل زیرساخت‌ها، اعتماد و امنیت بیشتری برای مردم فراهم شود.

نوشته و خبرنگار : دکتر  ا . زارعی دبیر سرویس پزشکی و سلامت و ا حسن پور