نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی و امام جمعه بیرجند با بیان اینکه در جنگ جهانی فرهنگی قرار داریم گفت: جهاد تبیین باید به صورت گسترده در راس برنامه‌ها قرار گرفته و فراگیر شود چراکه در مقابل کُفر جهانی این حرکت آهسته کافی نیست.

حجت‌الاسلام و المسلمین سید علیرضا عبادی  در قرارگاه جهاد تبیین استان اظهار کرد: تصمیم‌گیری و برنامه‌ریزی برای جهاد تبیین کار مطلوبی است ضمن اینکه بطور کلی در تحقق برنامه جهاد تبیین توفیق کافی حاصل نشده است.

وی ادامه داد: یکی از دلایل محقق نشدن جهاد تبیین این است که همه مخاطبان در دستور کار قرار نمی‌گیرند لذا باید در سطح کلان کشور از جمله مجلس و ابلاغیه دولت، برای همگانی شدن آن اقدام شود.

امام جمعه بیرجند عنوان کرد: همانگونه که بدن انسان محصول فعل و انفعالات و وارداتی از طریق دهان، بینی و اجزای داخلی است، روحیه، روان، تفکر، عقیده و هویت انسان نیز محصول شنیدارها و گفتارها است لذا سالم یا ناسالم بودن این محصولات اهمیت دارد.

وی یادآور شد: اینکه انسان نسبت به خورد و خوراک خود تحقیق کرده اما نسبت به آنچه وارد فکر و اندیشه او می‌شود بی توجه و بی تفاوت است موضوعی عجیب است، هویت انسان از چیزهایی که شنیده و دیده شکل می‌گیرد.

 

امام جمعه بیرجند: جهاد تبیین در سطح کلان فراگیر و همگانی شود

 

حجت‌الاسلام و المسلمین عبادی با اشاره به اینکه جهاد تبیین مدنظر مقام معظم رهبری واجبی فوری و همگانی است یادآور شد: در این باره اقدامات قبلی انجام شده اما باید برای تمامی قشرهای جامعه، خانواده‌ها، حوزه، بسیج، نسل جوان و نوجوان برنامه داشت.

وی شرط نخست جهاد تبیین را آگاهی و بصیرت دانست و گفت: بدون شک سربازی در میدان جنگ می‌تواند از خود دفاع کند که آموزش‌های لازم را فرا گرفته و سلاح در دست دارد لذا نداشتن بصیرت و آگاهی کمکی به انسان نخواهد کرد.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با بیان اینکه برای جهاد تبیین باید اقدامات کارشناسی انجام شود گفت: تنها دفاع برای جامعه اسلامی و انسانی کافی نیست بلکه امروز برای نجات هشت میلیارد نفر جمیعت بشر باید مکتب غنی استان صادر شود.

وی افزود: همه نهادها، خانواده‌ها، رسانه‌ها و مسئولان در این مسیر هم مقصر و هم موثر هستند لذا نباید نسبت به آینده فکری فرزندان خود و جامعه بی‌تفاوت باشند.

حجت‌الاسلام و المسلمین عبادی تصریح کرد: در خارج از مرزها فرزندان ما را با مطالب دروغین گول می‌زنند چون نتوانسته‌ایم آنها خود را از لحاظ فکری تغذیه کنیم، بنابراین با توجه به ظرفیت‌های ناب اسلامی، لازم است نهضت جهاد تبیین را گسترده و با شتاب بیشتری ادامه دهیم.

نویسنده ،خبرنگار و سردبیر: ا .حسن پور