معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی گفت: سال گذشته منابع بانکی استان بیش از ۱۵ همت افزایش یافت که این دستاورد نتیجه تلاش‌های شبکه بانکی، دولت و بخش خصوصی بوده است .

مهدی جعفری  در شورای هماهنگی بانک‌های خراسان جنوبی افزود: افزایش منابع بانکی استان با مشارکت و تعامل بخش خصوصی و دولتی بدون شک به بهبود شرایط اقتصادی استان کمک کرده است.

وی ادامه داد: بر اساس آمار رسمی پارسال خراسان جنوبی در زمینه مهار تورم، کاهش نرخ بیکاری و ایجاد اشتغال جزو بهترین استان‌های کشور قرار داشت.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی افزود: همچنین این استان در زمینه صادرات نسبت به سایر استان‌ها عملکرد فوق‌العاده‌ای داشته و شاهد رشد ۶۸ درصدی در ارزش و ۲۵ درصدی در وزن صادرات قطعی بودیم.

وی تصریح کرد: سال گذشته رتبه منابع بانکی استان از ۳۰ به ۲۹ صعود کرده است، که نشان‌دهنده عملکرد مثبت و هماهنگی بین ارکان های مختلف دولت و بخش خصوصی است.

جعفری با اشاره به تاکید و توجه ویژه استاندار خراسان‌جنوبی به مسائل اقتصادی ادامه داد: دو موضوع ایجاد صرافی‌های معتبر در داخل استان و تمرکز بیشتر بر حساب‌های بانکی سرمایه‌گذاران در جلسه آتی شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی مطرح و پیگیری می‌شود.

وی با اشاره به بخشی از اقدامات انجام شده در حوزه ازدواج و فرزندآوری یادآور شد: خراسان جنوبی در مقایسه با دیگر استان‌های کشور، سرانه بالاتری در زمینه ازدواج و فرزندآوری دارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی افزود: هرچند که در برخی موارد هنوز با چالش‌هایی در تأمین منابع مواجه هستیم، اما بیشتر از آنچه که تکلیف بود، منابع به این حوزه اختصاص داده شده است.

وی ضمن قدردانی از تلاش‌های صورت‌گرفته برای بهبود شرایط اقتصادی استان تاکید کرد: در سال جاری نیز باید با تلاش و همدلی مضاعف به نتایج مطلوب اقتصادی در استان دست یابیم.

دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های خراسان جنوبی هم در این نشست گفت: منابع بانکی استان پایان سال ۱۴۰۳ به رقم ۵۴۷ هزار و ۲۲۹ میلیارد ریال رسید که نسبت به سال گذشته ۳۷.۵ درصد رشد داشته است.

منابع بانکی خراسان‌ جنوبی بیش از  ۱۵ همت افزایش یافت

 

محمدعلی زرنگ افزود: این رشد در شرایطی اتفاق افتاد که خراسان جنوبی با سهم کمتر از یک درصد از منابع بانکی کشور توانست جایگاه خود را در میان استان‌های برتر کشور ارتقا دهد.

وی بیان کرد: با وجود محدودیت منابع کشوری، استان خراسان جنوبی توانسته است با همکاری نزدیک بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی، منابع خود را افزایش دهد.

رئیس کمیسیون هماهنگی بانک‌های خراسان جنوبی اظهار کرد: افزایش منابع، به ویژه در سال ۱۴۰۳، به رغم چالش‌های اقتصادی و بحران‌های نقدینگی، نشان‌دهنده عزم و اراده جدی در مدیریت منابع بانکی استان است.

وی عنوان کرد: پارسال استان موفق به پرداخت هفت هزار ۴۲۹ فقره وام ازدواج به مبلغ ۲۵ هزار و ۳۹۷ میلیارد ریال شد که این رقم معادل ۱۳۴ درصد از هدف تعیین‌ شده بانک مرکزی بود، اکنون چهار هزار و ۷۹۰ نفر نیز در صف انتظار هستند.

وی عنوان کرد: پارسال ۱۰ هزار و ۵۲۰ فقره تسهیلات به مبلغ ۱۰ هزار و ۱۳۲ میلیارد ریال پرداخت شد و اکنون ۱۱ هزار و ۸۴۲ نفر در انتظار دریافت تسهیلات فرزندآوری هستند.

زرنگ گفت: در مجموع ۳۳ درصد منابع بانکی حساب‌های بلند مدت، ۲۳ درصد کوتاه مدت، ۲۲ درصد جاری، ۱۸ درصد پس انداز و چهار درصد سایر است.

وی افزود: همچنین بیشترین منابع بانکی با سهم ۲۸ درصدی در بخش کشاورزی، ۲۳ درصد بخش مسکن و ساختمان، ۲۴ درصد حوزه خدمات، ۲۰ درصد بخش صنعت و معدن و ۶ درصد در حوزه بازرگانی و صادرات مصرف شده است.