مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی گفت: سند توسعه بخش جوانان استان در هفت حوزه اساسی به تفکیک برای هر شهرستان تدوین می شود.
مهران سرپرست روز دوشنبه در ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستان فردوس اظهار داشت: دستگاه های اجرایی باید در هفت حوزه برای امور جوانان برنامه ریزی کنند و اگر نسبت به جوانان مسئولانه فکر نکنیم یک روز باید شاهد خروج و مهاجرت جوانان از شهرها و حتی کشور باشیم.
وی گفت: سند توسعه بخش جوانان خراسان جنوبی در حال تدوین است که در این سند هفت موضوع غنی سازی اوقات فراغت، استفاده از ظرفیت های مردمی، هویت ایرانی اسلامی، اشتغال و کارآفرینی، ازدواج، فضای مجازی و مشارکت های اجتماعی گنجانده و هفت کمیته تخصصی برای آن تشکیل می شود.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی با اشاره به اینکه سازمان ملی جوانان وظیفه رصد و پایش نیازهای جوانان را به عهده دارد، تصریح کرد: باید به ۱۳ نیاز اساسی جوانان توجه شود.
فرماندار فردوس نیز با اشاره به اینکه سرمایه گذاری در تفریحات چندان سودآور نیست و سرمایه گذار کمتر به این حوزه ورود پیدا می کند، گفت: دولت باید برای سرمایه گذاری در حوزه جوانان ورود پیدا کند.
مهدی ابراهیمی افزود: جوان امروز با علم روز و ابزار الکترونیکی آشنا است و با افکار و روش های سنتی نمی توان کار را پیش برد بلکه باید برنامه های به روز داشته باشیم.
حمیدرضا صولتی، رئیس تعاون، کار و رفاه اجتماعی فردوس نیز با اشاره به اینکه عملیات اجرایی مجموعه ورزشی کارگران از سال ۱۳۹۲ آغاز شده و بدلیل عدم تخصیص اعتبار لازم مدت پنج سال است که نیمه تمام رها شده، خواستار تامین اعتبار این طرح شد.
رئیس شورای اسلامی شهر فردوس هم اعتیاد را منشا همه مشکلات و آسیب های اجتماعی عنوان کرد و گفت: یک چهارم جمعیت این شهرستان را جوانان و یک پنجم را دانشجویان تشکیل می دهند که باید برای نیازهای آنان برنامه ریزی لازم صورت گیرد.
حسین اکبری، خواستار پرهیز از موازی کاری در اجرای برنامه های ویژه جوانان توسط دستگاه های متولی شد.
**مشارکت مردمی در اجرای برنامه های ورزشی کم است
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی در نشست شورای ورزش فردوس گفت: مشارکت مردمی در اجرای برنامه های ورزشی در استان بسیار کم است و مردم استقبال زیادی از فضاهای ورزشی نمیکنند.
سرپرست اظهار داشت: جامعه ای که نگاهی ویژه به ورزش دارد و فرهنگ را شکل میدهد در آن مولفه های مثبت اخلاقی زیادی وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته مبلغ ۱۲۰ میلیون تومان به هیئت های ورزشی شهرستان فردوس اختصاص یافته است تصریح کرد: راه اندازی و تجهیز خانه های ورزش روستایی و حمایت از ورزش های روستایی و مناطق عشایری از جمله فعالیت های صورت گرفته در حوزه ورزش روستایی است.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در سطح کشور جزو محدود استان هایی هستیم که چیزی به نام حمایت بخش خصوصی از ورزش نداریم، افزود: این استان جزو محروم ترین استان ها در حوزه ورزش است و تاکنون ورزشکاران این استان در سطح مسابقات کشوری، ملی و بین المللی هم نتوانسته اند عرض اندام کنند.
فرماندار فردوس نیز در این نشست، بهترین وسیله برای پر کردن اوقات فراغت جوانان را ورزش دانست و گفت: باید امکانات و فضای لازم برای جوانان فراهم شود چرا که فردوس از گذشته در رشتههای مختلف ورزشی حرفی برای گفتن داشته است.
مهدی ابراهیمی یادآور شد: خانوادهها همانطور که برای آموزش درسی فرزندان خود تلاش می کنند باید برای آموزش های ورزشی و پرکردن اوقات فراغت فرزندان شان هم به میدان بیایند.
در این مراسم از زحمات افشین احسانی مقدم تقدیر و سعیدرضا صادقی به عنوان رئیس ورزش و جوانان شهرستان فردوس معرفی شد.