? رئیس جمهور، با بیان اینکه ۲ اصل مهار تورم و رشد تولید مورد تاکید مقام معظم رهبری است، گفت: «در دولت مهار تورم از طریق رشد تولید دنبال خواهیم کرد نه از طریق ایجاد رکود، چون ایجاد رکود هنر نیست».
، آیتالله رئیسی در جمع نخبگان خراسان جنوبی، اظهار داشت: «در خراسانجنوبی ظرفیتهایمعدنی زیادی وجود دارد اما گلایه مردم و مسئولان خامفروشی مواد است در حالیکه باید ارزش افزوده داشته باشد».
? وی، بیان کرد: «خام فروشی نباید باشد و دولت نباید تصدیگری کند لذا باید پای بخش خصوصی را باز کرد چون کار دولت هدایت، حمایت و نظارت است».
? رئیس جمهور، با اشاره به درخواستهای ایثارگران در این نشست، تصریح کرد: «مناسبسازی قوانین ایثارگران با وضعیت فعلی سخنی است که در برنامه پنجساله هفتم مورد توجه قرار گرفته است، بخش توجه به ایثارگران تنظیم شده اما به تمام جزییات پرداخته نشده است».
? وی، ادامه داد: «در خصوص تبدیل وضعیت ایثارگران، این مهم در دولت سیزدهم آغاز شده و تعداد افرادی که تبدیل وضعیت شدند عدد قابل توجهی بوده است».
? آیتالله رئیسی، با اشاره به درخواست اعمال معافیتهای مالیاتی، عنوان کرد: «در خصوص مالیات اساس اصل اعتماد به اصناف است؛ اینکه اظهار او برای ما اعتمادآفرین است، به سخن و اظهار اصناف درصورتیکه خلافی ثابت نشود باید اعتماد کرد چون اصناف مورد اعتماد ما هستند و نباید در این زمینه بی توجهی شود».
نویسنده ،خبرنگار و سردبیر: ا .حسن پور
دیدگاه ها برای این نوشته بسته شده است.