رئیس انجمن مفاخر و آثار فرهنگی کشور گفت: ناقوس هویت فرهنگی خراسان جنوبی است.

مراسم نکوداشت استاد غلامحسین یوسفی شاعر بیرجندی متخلص به ناقوس در  سالن الغدیر سجاد شهر برگزار شد.

این مراسم با حضور شاعران، اساتید دانشگاه و خانواده مرحوم و علاقمندان این استاد شخیص برگزار شد. در ابتدای مراسم تعدادی از شاعران در وصف این شاعر بزرگ تازه‌ترین سروده‌های خود را در وصف استاد غلامحسین یوسفی قرائت کردند و یاد و نام ناقوس را گرامی داشتند.

در ابتدای مراسم پیام یوسفی فرزند استاد ناقوس گفت: مرگ یک شاعر پایان راه او  نیست،  ناقوس سهم خود را به عنوان یک  شاعر به  توسعه گنجینه شعری ادا کرد.

وی با بیان اینکه اشعار ناقوس مناسب همه سلیقه ها و روحیات در مجالس مختلف بود، اضافه کرد: قطعا نقش استاد یوسفی در کشف استعداد ها و منقبت ائمه  دستگیر او در آن دنیا خواهد شد.

یوسفی تاکید کرد:   ناقوس  را متعلق  به خداندان و فامیل یوسفی نمی دانیم چرا که او هویت فرهنگی و شهری این خطه از کشور است.

وی با اشاره به اینکه  ناقوس  سابقه تدریس مراکز آموش عالی بیرجند، گویندگی رادیو مشهد، نویسندگی روزنامه خراسان، داوری چندین جشنواره شعری و نیز برگزاری نشست‌های مختلف شعری را در کارنامه خویش دارد، ادامه داد: وی از شاعران برگزیده اولین جشنواره بین المللی شعر فجر است که ۲۰ اسفند پارسال به علت بیماری، درگذشت.

ناقوس هویت فرهنگی خراسان جنوبی  

رئیس انجمن مفاخر و آثار فرهنگی کشور نیز در این مراسم  با بیان اینکه استاد غلامحسین یوسفی  از شخصیت‌های برجسته خراسان جنوبی  است؛ اضافه کرد: ناقوس  به عنوان چهره فرهنگی و هویت فرهنگی این  خراسان جنوبی است، شاعر تمام عیاری که شعر و شاعری در فکر و اندیشه اش موج میزد.

شالویی  با اشاره به اینکه  بخش عمده‌ای از اشعار این شاعر بزرگ در وصف ائمه اطهار علیهم السلام بود، ادامه داد:  بعد از “ابن حسام خوسفی” در این منطقه شاعری همچون استاد یوسفی نداشتیم.در پایان این مراسم از شناسنامه هویتی مرحوم غلامحسین یوسفی نیز رونمایی شد.

نوشته و خبر نگار : مهدیه حسن پور دبیر سرویس فرهنگی و هنری و ا.حسن پور