مشاور استاندار خراسان جنوبی در امور روابط عمومی گفت: باید در زمینه اطلاع‌رسانی خدمات دولت، شبکه‌سازی کنیم و این اقدام را می‌توان از شهرستان‌ها شروع کرد.

 محمود مقامی در گردهمایی رؤسای ادارات و روابط عمومی‌ها و رابطین خبر دستگاه‌های اجرایی شهرستان بشرویه افزود: ما اکنون در حوزه روابط عمومی‌های دستگاه‌های اجرایی شبکه‌سازی مناسب را نداریم در حالی که از طریق این شبکه‌سازی، اطلاع‌رسانی و انعکاس اقدامات دستگاه‌ها سریع‌تر و بهتر صورت می‌گیرد.

وی گفت: در زمینه اطلاع‌رسانی باید در مورد برخی موضوعات و محتواها با هم تبادل نظر کنیم و جنگ ترکیبی و جنگ روایت‌ها را در زمان‌های مختلف مورد بحث و بررسی قرار دهیم.

مشاور استاندار خراسان جنوبی در امور روابط عمومی اظهار داشت: امروز در عرصه جنگ ترکیبی هستیم و در مقابل اینترنشنال و خبرهایی که به گونه‌ای تنظیم می‌شوند که نشان دهند در ایران کوتاهی صورت گرفته، باید اطلاع‌رسانی صحیح و سریع داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید برای مردم از اقدامات دولت سیزدهم بگوییم افزود: زمانی که هموطنان بسیاری روزانه جان خود را از دست می‌دادند، این دولت با تفکر “ما می‌توانیم” و با نگاه عزتمندانه‌ موضوع FATF را دنبال نکرد و با تولید واکسن داخلی آمار فوتی‌های ناشی از کرونا را به صفر رساند.

مقامی با اشاره به اینکه رئیس جمهور در یک سال فعالیت دولت به ۳۱ استان کشور سفر کرد گفت: ۱۰ سفر رئیس جمهور به خوزستان و پیگیری مسائل آب و عملیاتی شدن مصوبات سفر آیت الله رئیسی در خراسان جنوبی با وجود تنگناهای اقتصادی و بودجه‌ای از جمله خدمات این دولت است.

وی صدای واحد برای گره‌گشایی از کار مردم را ضروری خواند و گفت: خوشبختانه در بشرویه این وحدت در حوزه فرماندار و امام جمعه وجود دارد و شاهد آن هستیم.

مشاور استاندار خراسان جنوبی در امور روابط عمومی بیان کرد: تاکید استاندار بر حضور مسئولان در جمع‌های مردمی است و ما دائما شاهد سفرهای استاندار و معاونان وی در شهرستان‌ها و روستاهای مختلف استان هستیم.

وی افزود: خوشبختانه حضور نیروهای انقلابی را در رأس مسئولیت‌های استانی و شهرستانی شاهدیم که باعث شده در اتاق مسئولان به روی مردم باز باشد و مسئولان در خیابان و بازارها در بین مردم حضور داشته باشند.

مقامی گفت: استاندار در اتوبوس شهری حاضر می‌شود تا حرف مردم را بشنود و همین کار باعث می‌شود مردم امیدوار باشند که کار انجام می‌شود.

وی اظهار داشت: استاندار در شورای اداری ابتدای سال جدید، ۶ راهبرد برای فرمانداران مشخص کرد و اولویت‌های ویژه‌ای را در نظر گرفت که آن هم روابط عمومی و اطلاع‌رسانی است.

مشاور استاندار خراسان جنوبی در امور روابط عمومی افزود: اینکه چرا مردم طعم شیرین کارهای دولت را احساس نمی‌کنند، سوالی است که باید پاسخ آن را در دامنه حوزه اطلاع‌رسانی خود پیدا کنیم.

وی گفت: از فرمانداری‌های استان خواسته‌ایم ماهانه گزارشی از اتفاقات یک ماه اخیر ارائه کنند تا آن را به رسانه‌های استان ارسال کنیم.

مقامی بیان کرد: ما امسال برنامه تقدیر از حوزه روابط عمومی‌ها را متفاوت کردیم و تقدیر ویژه را برای هفته دولت گذاشته‌ایم تا بدانیم چه کسی بهترین روایت را به مردم منتقل می‌کند.

وی افزود: مدیر و روابط عمومی که اخبار امیدآفرین را به مردم منعکس کرده‌اند، تقدیر می‌شوند.

مشاور استاندار خراسان جنوبی در امور روابط عمومی گفت: سخنان امام جمعه بشرویه در این نشست باید محور کار حوزه اطلاع‌رسانی شهرستان قرار گیرد.

وی همچنین در نخستین گردهمایی روابط عمومی‌ها و رابطین خبر دستگاه‌های اجرایی شهرستان سربیشه بر ضرورت توجه به زمان و زبان مناسب در اقناع‌سازی افکار عمومی تاکید کرد و گفت: در شرایطی که دشمن به صورت لحظه‌ای در حال بمباران اطلاعاتی است، آنچه می‌تواند به اقناع افکار عمومی کمک کند، ارائه اطلاعات هوشمندانه و متعهدانه در زمان درست است.

مقامی با تاکید بر اینکه در همین عمر کوتاه دولت سیزدهم اتفاقات مبارکی صورت گرفته است افزود: فعال شدن بیش از پیش حوزه رسانه‌ای دستگاه‌های اجرایی در راستای جهاد تبیین و انعکاس دستاوردهای دولت در زمینه دوبانده‌سازی محورهای مواصلاتی، گازرسانی به همه روستاها، ایجاد پروژه‌های زیرساختی و تکمیل طرح‌های عمرانی نیمه‌تمام در استان مورد انتظار است.

وی با طرح این سوال که آیا مردم این خدمات را لمس کرده و حس شیرین خدمات دولت سیزدهم را چشیده‌اند؟ گفت: جواب این سوال را باید در دامنه حوزه اطلاع‌رسانی خودمان ببینیم.

مشاور استاندار خراسان جنوبی در امور روابط عمومی تصریح کرد: اگر مردم خدمات دولت را احساس نمی‌کنند به خاطر این است که نوع روایتگری ما هوشمندانه نیست و نتوانسته‌ایم درست و به‌موقع از بسترهای رسانه‌ای در راستای انعکاس دستاوردها و اقدامات استفاده کنیم.

نوشته و خبر نگار : مهدیه حسن پور دبیر سرویس فرهنگی و هنری و ا.حسن پور