مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی با بیان اینکه پارچه ملّه به عنوان یکی از برندهای شهرستان خوسف است، گفت: با احیای صنایع دستی و پارچه بافی با همکاری جهاد کشاورزی و کاشت این پنبه، بافت پارچه ملّه دوباره برای حوله، روانداز و موارد دیگر احیا و به عنوان برند اختصاصی شهرستان معرفی خواهد شد.
حسن رمضانی، امروز(۷ مهر)، در آیین کلنگ زنی کمپ گردشگری عشایری خوسف اظهار کرد: گواب خوسف یکی از جاذبههای طبیعی است که با اجرای طرح کمپ گردشگری عشایری به عنوان یکی از مقاصد گردشگران استانی و خارجی تبدیل خواهد شد.
وی افزود: امسال یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال اعتبار برای کارهای اجرایی و زیرساختهای کمپ گواب پیش بینی و مصوب شده و تکمیل کننده چرخه تولید و بازدید دهکده و بازارچه صنایع دستی خوسف خواهد شد و افق روشنی در گردشگری خوسف دیده میشود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی بیان کرد: در سال ۹۶ برای احیای بافت تاریخی شهر خوسف دو میلیارد ریال اختصاص یافت و دفتر تسهیل گری برای ساخت و ساز و راهکارهای مقدماتی طرح کف سازی و جداره سازی راه اندازی شد تا با همکاری شهرداری و شورای شهر انجام شود.
رمضانی ادامه داد: امسال برای تکمیل محوطه سازی و سکوسازی کمپ گردشگری آرک ۷۰۰ میلیون ریال، برای اجرای شبکه آبرسانی و حصار کشی سه میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال به مجموعه آبگرم معدنی لوت اختصاص یافت.
وی اظهار کرد: مرمت ارگ شیبانی روستای ماژان، خانههای مشارکتی و نورپردازی مجموعه فرهنگی تفریحی ابنن حسام خوسفی از دیگر اقدامات میراث فرهنگی برای رونق گردشگری شهرستان خوسف است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی با بیان اینکه پارچه ملّه به عنوان یکی از برندهای شهرستان خوسف است، خاطرنشان کرد: پنبه ملّه از گذشتههای دور در خوسف کشت میشده است و به دلیل تعطیل شدن پارچه بافی، کشت این محصول نیز کم رونق شد اما با احیای صنایع دستی و پارچه بافی با همکاری جهاد کشاورزی و کاشت این پنبه، بافت پارچه ملّه دوباره برای حوله، روانداز و موارد دیگر احیا و به عنوان برند اختصاصی شهرستان معرفی خواهد شد.