مدیرکل کتابخانههای عمومی خراسان جنوبی اظهار کرد: خراسان جنوبی جزو استانهای پیشتاز در اشتغالآفرینی کتابخانهای است و در این خصوص بر ظرفیتهای بومی و منطقهای خاص هر روستا و شهر تمرکز کردهایم.
وی ادامه داد: در منطقه سه قلعه که عقیق و سنگهای قیمتی فراوان داریم مهارتهای تراش سنگهای عقیق را در کتابخانه در دستور کار قرار دادهایم.
حاجی بیان کرد: همچنین در روستای مرزی بندان از توابع شهرستان نهبندان دوختهای بلوچی را با توجه به پوشش و استقبال زنان آموزش داده میشود.
مدیرکل کتابخانههای عمومی خراسان جنوبی در ادامه گفت: در کرغند قاینات تابلوفرش، دستگرد بیرجند علاوه بر پرورش زالو و قارچ، آموزش زبان و تهیه محصولات ارگانیک خانگی را نیز به تولید رساندهایم و به دنبال بازار فروش این محصولات هستیم.
وی از تغییر رویکرد کتابخانهها از مرکز امانتسپاری کتاب به پایگاههای فرهنگی و اجتماعی خبر داد که در آن نه فقط دانایی که توانایی نیز انجام میشود.
حاجی با اشاره به ارزیابی کسب و کارهای کوچک در کتابخانههای عمومی در راستای اشتغالآفرینی توسط کارشناسان ارزیاب کسب و کارهای مرتبط با کتابخانه، تصریح کرد: این کارشناسان که با هدف آشنایی با توانمندیهای اعضای کتابخانههای عمومی استان در خصوص اشتغالآفرینیهای در هفته جاری به استان سفر کرده بودند از کتابخانههای اشتغالآفرین در شهرهای بیرجند(کتابخانه پروفسور معتمدنژاد)، شهرستان سربیشه(کتابخانه استاد فرزین)، شهرستان نهبندان(کتابخانه محمد رسول الله)، شهر سه قلعه سرایان(کتابخانه قلمچی)، شهرستان قاینات(کتابخانه موعود کرغند) بازدید کردند و در خصوص آموزش، مهارتافزایی و زمینههای فروش محصولات صحبت و تبادل نظر شد.
نوشته و خبر نگار : مهدیه حسن پور دبیر سرویس فرهنگی و هنری و ا.حسن پور
دیدگاه ها برای این نوشته بسته شده است.