معاون امور ورزش اداره کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی روزشنبه در حاشیه اولین روز برگزاری این رقابت ها گفت: این دوره از مسابقات، در چهار بخش تیمی ، سیامی ، استاندارد و برق آسا برگزار می شود.
مهدی عجمی اظهار کرد: در این پیکارها که ۲۷زن حضور دارند، شطرنج بازانی از خراسان رضوی، شمالی، جنوبی، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، یزد، آذربایجان شرقی ، البرز، تهران، اصفهان ، مازندران و … حضور دراند.
وی یادآور شد: هدف از برگزاری این مسابقه ، مطرح شدن شطرنج بازان خراسان جنوبی در کشور است.
وی ادامه داد: ناصر کنعان آذر، سرداور اعزامی فدراسیون جمهوری اسلامی ایران به همراه هفت نفر داور از استان کار نظارت و قضاوت این رقابت ها را انجام می دهند.
320 شطرنج باز از خراسان جنوبی عضو سیستم جامع فدراسیون شطرنج جمهوری اسلامی ایران هستند.
اولین دوره مسابقه شطرنج جام خاوران در سال ۹۴ و دومین دوره آن در سال ۹۵ در خراسان جنوبی برگزار شد.
- ۰۵ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۰
- بازدید : 938
- شناسه خبر : 550
آغاز سومین دوره مسابقه شطرنج جام خاوران با شرکت ۱۲استان در بیرجند؛

سومین دوره مسابقه شطرنج « جام خاوران » به میزبانی خراسان جنوبی از روز شنبه به مدت ۶روز با شرکت ۱۱۴شطرنج باز از ۱۲ استان در تالار اجتماعات غدیر سپاه انصار الرضا(ع) خراسان جنوبی در شهر بیرجند آغاز شد.