به همت انجمن گردشگری پایدار ، اولین نشست بررسی راهکارهای تولید محتوای دیجیتال با هدف معرفی توانمندی های گردشگری و صنایع دستی استان ، در بیرجند برگزار شد.
در اولین نشست بررسی راهکارهای تولید محتوای دیجیتال با هدف معرفی توانمندی های گردشگری و صنایع دستی استان ، در بیرجند برگزار شد. جمعی از فعالان گردشگری استان ، تولیدکنندگان صنایع دستی ، عکاسان و خبرنگاران حوزه گردشگری وجمعی از سازمان های مردم نهاد در این نشست یک روزه که به همت انجمن گردشگری پایدار و میراث ماندگار استان برگزار شد ، حضور یافتند. نماینده رسمی وزارت میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی مهمان ویژه این نشست بود.
احمد کاشانی ، رییس انجمن گردشگری پایدار استان در جریان برگزاری این نشست با بیان اینکه تولید محتوای دیجیتال و انتشار این محتوا در فضای رسانه ملی ، شبکه های اجتماعی در فضای مجازی و وب سایت های خبری یکی از راهکارهای معرفی موثر و حرفه ای توانمندی های گردشگری و صنایع دستی خراسان جنوبی است ، گفت : انجمن گردشگری پایدار در مسیر توسعه گردشگری خلاق در استان حرکت میکند. وی افزود ، برگزاری رویدادهای تخصصی ، کارگاه های آموزشی با هدف توسعه گردشگری خلاق در استان ، در جدول برنامه های عملیاتی این انجمن قرار دارد که طی دوسال گذشته در هرماه دست کم ، دو رویداد بزرگ گردشگری توسط این انجمن برگزار شده است.
حسن رمضانی ، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی با بیان اینکه تولید محتوای مجازی براساس سلیقه مخاطب نشانگر ادب و شایستگی اخلاقی است، گفت: تولید محتوای دیجیتال باید پاسخگوی سوالات مخاطب در آن حوزه باشد و او را جذب کند. وی افزود: تولید محتوای دیجیتال وجه تمایز بین تجارت در قرن گذشته و امروز است که با بهره گیری از شبکههای مجازی و آموزش مناسب شکل میگیرد.
عباسعلی بهاری، مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری خراسان جنوبی نیز گفت: خراسان جنوبی دارای ۵۲۱ سازمان مردم نهاد است که بر اساس جمعیت رتبه چهارم کشور در تعداد سمنها را دارد. وی بیان اینکه سازمانهای مردم نهاد نقش مهمی به عنوان یک فرصت اجتماعی دارند که این ظرفیت باید کمکرسان آسیبدیدگان در اجتماع باشند، افزود: سمنها بازوان کمکی و مغز متفکر دستگاههای اجرایی هستند که این نقش مورد توجه بیش از پیش دولت قرار گرفته است. وی با بیان اینکه نقش سازمان مردم نهاد کوچک سازی حاکمیت دولت است، ادامه داد: با همت و همیاری سازمانهای مردم نهاد در خراسان جنوبی توانستهایم به صورت تخصصی در مسایل اجتماعی ورود پیدا کنیم.
در جریان برگزاری این نشست تخصصی ، آقایان دکتر محمد اسکندری ثانی (عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند) و دکتر محمدعلی بیدختی (عضو هیات علمی دانشکده هنر دانشگاه بیرجند) با موضوع رویکردهای علمی-تخصصی تولید محتوای دیجیتال در حوزه گردشگری و صنایع دستی ، سخنرانی کردند. این نشست ، همزمان به صورت زنده (Live) از شبکه های اجتماعی در فضای مجازی پخش شد که مورد استقبال فراوان فعالان گردشگری و صنایع دستی استان قرارگرفت. از سوی وزارت میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری به شرکت کنندگان دراین نشست تخصصی گواهینامه معتبر اعطا میگردد.
دیدگاه ها برای این نوشته بسته شده است.