مشاور استاندار خراسان جنوبی در امور بانکی، تامین مالی و سرمایه گذاری با بیان اینکه سرمایه گذاری در چهار طرح بزرگ و اولویت دار استان ۲۴۴۰ میلیارد ریال بوده است، گفت: تسهیلات مورد نیاز برای این طرح ها ۱۹۰۰ میلیارد ریال بوده و در مجموع برای ۹۴۰ نفر اشتغال ایجاد کرده است.

سیدحامد حسینی، ساعتی قبل(۱۰ تیر)، در دهمین کارگروه تخصصی اشتغال در فرمانداری بیرجند که با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای وزارت کشور برگزار شد، اظهار کرد: در سال جاری ۱۰ جلسه کارگروه تخصصی اشتغال و ۱۸ جلسه کمیته فنی برگزار شد.

وی افزود: در خصوص طرح مهارت آموختگی، سال گذشته ۲۰۲۵ نفر سهمیه در نظر گرفته شده که ۲۳ درصد آن تحقق یافت که در این امر جز پنج استان اول کشور بودیم.

مشاور استاندار خراسان جنوبی در امور بانکی، تامین مالی و سرمایه گذاری بیان کرد: امسال این سهمیه به ۱۵۰۰ نفر رسید و تاکنون چهار درصد تحقق یافته است.

حسینی ادامه داد: سال گذشته در خصوص مهارت آموزی در محیط واقعی کار ۵۶۰ نفر سهمیه داشتیم که ۱۲۳ درصد آن تحقق یافت و امسال ۵۸۰ نفر سهمیه داشتیم که تاکنون ۳۲ درصد آن تحقق یافته است.

وی اظهار کرد: در خصوص طرح مشاغل خانگی ۲۷۷ نفر به طور مستقل و ۳۴  به عنوان پشتیبان  و در مجموع ۳۱۱ مورد مشغول به کار شده اند و افراد تحت پوشش ۲۹۱ نفر بوده اند.

مشاور استاندار خراسان جنوبی در امور بانکی، تامین مالی و سرمایه گذاری با اشاره به عملکرد استان در صدور مجوزهای مشاغل خانگی در سال جاری، تصریح کرد: تسهیلات اشتغالزایی بند د تبصره ۱۶، سال گذشته اداره کل بهزیستی استان، در مجموع ۹۶ درصد پرداختی داشته است که ۱۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان بوده که ۹ میلیارد و ۷۲۰ میلیون تومان ابلاغ شده است.

حسینی ادامه داد: در کمیته امداد اعتبارات تکلیفی ۳۴ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان بوده است که ۳۲ میلیارد و ۴۳۰ میلیون تومان ابلاغ شده که ۹۴.۸ درصد تحقق را نشان می دهد.

وی با اشاره به تسهیلات قانون توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری، اظهار کرد: سهم صندوق کارآفرینی امید ۲۱.۳ درصد، سهم بانک توسعه تعاون ۱۵.۷ ، سهم بانک  کشاورزی ۴۷.۲ و سهم پست بانک ۱۵.۷ بوده است.

مشاور استاندار خراسان جنوبی در امور بانکی، تامین مالی و سرمایه گذاری بیان کرد: اعتبارات ابلاغی به استان یک میلیارد و ۴۵۰ میلیون و ۵۵۰ هزار ریال بوده است که ۷۶۶ هزار و ۷۵۰ میلیون ریال نیز برای پرداخت به متقاضیان نهادهای حمایتی ابلاغ شده است.

حسینی با بیان اینکه قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار با استفاده از منابع ملی شهریور ماه سال گذشته ابلاغ شد، افزود: دی ماه سال گذشته، دستورالعمل آیین نامه اجرایی قانون حمایت و ایجاد اشتغال پایدار در کارگروه ملی مدیریت و توسعه اشتغال پایدار تدوین شد.

وی با بیان اینکه این آیین نامه نیمه دوم بهمن ماه سال گذشته به بانک های عامل ابلاغ شد، تصریح کرد: در این راستا تاکنون ۵۰۷۵ نفر در سامانه کارا ثبت نام کرده اند.

مشاور استاندار خراسان جنوبی در امور بانکی، تامین مالی و سرمایه گذاری ادامه داد: همچنین تعداد طرح های در دست بررسی در کارگروه تخصصی اشتغال ۶۴۷ طرح، طرح های مصوب و معرفی شده به بانک ۸۴۸ طرح و طرح های پرداخت شده در بانک عامل ۹۷ طرح بوده است.

حسینی با اشاره به اینکه  ۱۰ طرح از استان با ارقام بالای ۶۰ میلیارد ریال به کارگروه ملی معرفی شده است، تصریح کرد: ساخت مجتمع گلخانه ای، کشتارگاه طیور، پرورش بز سانن، تولید شیرخشک سویا، تولید شیرخشک دامی، تاسیس کارخانه فرآوری سرب و روی غنی آباد و بازسازی و راه اندازی کارخانه قند قهستان از جمله این طرح ها بوده است.

وی بیان کرد: چهار طرح بزرگ و اولویت دار در استان شامل؛ قطعه سازی، فرآوری و بسته بندی مواد غذایی، تولید و مونتاژ تراکتور و پروفیل از فولاد زنگ نزن است.

مشاور استاندار خراسان جنوبی در امور بانکی، تامین مالی و سرمایه گذاری با بیان اینکه سرمایه گذاری در مجموع این چهار طرح ۲۴۴۰ میلیارد ریال بوده است، افزود: تسهیلات مورد نیاز برای این طرح ها ۱۹۰۰ میلیارد ریال بوده و در مجموع برای ۹۴۰ نفر اشتغال ایجاد کرده است.

حسینی ادامه داد: این طرح ها با اعتبار ۴۹۷.۰۳۰ میلیون ریال بوده که تاکنون  ۹۷ طرح پرداختی داشته است.

محمد حسینی، سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی نیز در این جلسه اظهار کرد: خراسان جنوبی استانی است که با افغانستان هم مرز است و مسائل اقتصادی در آن اهمیت بارزی دارد.

وی افزود: جلسات کارگروه اشتغال در راستای رفع بخشی از مشکلات اقتصادی واحدهای تولیدی است.

نظر افضلی، نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه ضمن بیان همراهی نمایندگان برای این طرح، یادآور شد: باید از منابع استفاده بهینه صورت گیرد.

۰ ۰ votes
امتیازدهی به مقاله