رئیس هیأت اسکواش خراسان جنوبی گفت: توانسته ایم با برنامه ریزی و تمرکز بر روی تیم های پایه اسکواش استان در رده ۱۷ شکوری قرار گیرد.
مهندس علی غنی امروز (۱۱ اردیبهشت ماه) در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ورزش اسکواش در ایران ورزش ناشناخته و مظلومی است و در استان نیز به این ورزش آنچنانی نمیشود.
وی افزود: ورزش اسکواش در استان از سال گذشته با تمرکز بر روی سنین پایه کار خود را شروع کرد و در این مدت کم دو بازیکن را به تیم ملی زیر ۱۱ سال معرفی کرده است.
رئیس هیات اسکواش خراسان جنوبی تصریح کرد: امکانات هیات در حال حاضر محدود است اما با بودجهای که اداره کل ورزش و جوانان برای ساخت ۴ کورت (زمین بازی اسکواش) با استانداردهای بین المللی اختصاص یافته تا اوایل شهریور ماه کار ساخت این چهار کورت به پایان میرسد.
وی ادامه داد: در حال حاضر ۳۰ نفر بازیکن اسکواش حرفه ای در بیرجند داریم که در رده سنی پایه فعالیت میکنند.
غنی گفت: برنامههای زیادی برای ارتقای سطح اسکواش برگزار کردیم که می توان به استعداد یابی درسطح مدارس و آموزش عمومی اسکواش به مربیان ورزش مدارس استان با همکاری اموزش و پرورش استان، برگزاری اردوی تیم ملی استعدادی های کمتر از ۱۱ سال و آموزش مربیان هیات با حضور امجد خان اشاره کرد.
خراشادی، مربی هیات اسکواش نیز در این جلسه اظهار کرد: حضور امجد خان برای پیشرفت سطح اسکواش خراسان جنوبی بسیار مهم است.
وی ادامه داد: در دو مسابقات کشوری حضور داشتیم که بازیکنان تیم خراسان جنوبی در هر دو مسابقه مقام سوم را کسب کردند.
مربی اسکواش خراسانجنوبی ادامه داد: ورزش اسکواش در استان در آینده پیشرفتهای زیادی خواهد داشت و با فرهنگسازی و استعداد یابی در سطح مدارس استان حرفهای زیادی در آینده در این رشته ورزشی خواهیم داشت.
امجد خان، مربی اسبق تیم ملی ایران و مربی حال حاضر تیم تهران نیز گفت: در ۵ تیم ملی مانند هند، اردن، ایران، پاکستان و عراق به عنوان مربی حضور داشتهام و سابقه ۱۲ سال مربیگیری در تیم های مختلف را دارم.
امجد خان ادامه داد: در سال گذشه با تیم ملی زیر ۱۹ سال پاکستان مقام اول مسابقات جهانی را کسب کرده و به عنوان کسی که با تیم های پایه بسیاری کار کردهام می توانم بگویم که بیرجند استعداد هایی دارد که با آموزش مربی های بین المللی میتوانند در مسابقات جهانی مقام کسب کنند.
وی اظهار کرد : امکانات و مربیهای با دانش کافی در اختیار هیات اسکواش استان نیست تا بتوانند از تمام پتانسیلهای استعداد های موجود در استان استفاده و بهر کافی را ببرند و تا زمانی که این مشکل برطرف نشود نمیتوان شاهد پیشرفت اسکواش استان باشیم.
مربی اسبق تیم ملی ایران گفت: برای پیشرفت در این رشته هیا اسکواش باید برنامه ریزی بلند مدتی در بخش آموزش و کشف استعداد انجام بدهد چراکه بازیکنان باید تحت آموزش های تکنیکی و تمرینات بدنی زیادی قرار بگیرند.
وی ادامه داد: با حضور مربی های بین المللی که این افتخار را دارم که من عضو کوچکی از این مربیان بودم تغییرات و پیشرفتهای زیادی در اسکواش کشور ایران دیده شد.