طبق تفاهمنامههای منعقد شده بین بنیاد مستضعفان و دولت، ۱۷ میلیارد تومان برای محرومیتزدایی شهرستان درمیان قرار بر مشارکت بود که این اعتبار تاکنون به بیش از ۴۰ میلیارد تومان رسیده است.
محسن منصوری روز پنجشنبه در نشست شورای اداری شهرستان مرزی درمیان که معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی نیز حضور داشت، افزود: این منابع و اقدامات هدیه رهبری به شهرستان درمیان است و دستگاههای ذیل بیت رهبری، امنایی هستند که اموال را تبدیل به خدمت میکنند.
وی گفت: ما متولی عمران، آبادانی و پیشرفت همه جانبه به یک معنا نیستیم زیرا کشور ساختار دارد و دولت متولی اصلی این موضوع است لذا ما به کمک دولت آمدهایم و تعامل داریم.
مدیرعامل بنیاد علوی تصریح کرد: بیش از ۹۰ درصد اقدامات در چهارچوب سند توسعه است و در نهایت تعامل و حفظ استقلال یک نهاد انقلابی، کار را پیش میبریم.
وی بیان کرد: تصمیم اولیه ما برای شهرستان درمیان ۱۷ میلیارد تومان بود و امروز به بیش از ۴۰ میلیارد تومان رسیده است و ما سه برابر تفاهمنامههای قرار شده را تعریف کردیم.
منصوری اظهار داشت: کارهای زیادی در درمیان و خراسان جنوبی انجام شده بهطوری که تصویر این استان با ۱۰ سال پیش قابل قیاس نیست اما خیلی کار هم باقی مانده که امیدواریم این کارها را هم به سرانجام برسانیم که لازمه آن، کار انقلابی به دور از تشریفات و بروکراسی است.
وی گفت: در بنیاد مستضعفان این عزم وجود دارد و بابت تمام پیگیریهای که انجام میشود قدردان مجموعه مدیریتی استان هستیم.
وی افزود: تقاضاها و مطالبات زیادی از سوی دستگاهها مطرح می شود اما محدودیتهایی هم داریم و با همه اینها مطالبات قابل پیگیری است اما براساس اولویت صورت میگیرد.
منصوری ادامه داد: تصمیم گرفتیم در روستای «تخته جان» درمیان یک میلیارد تومان به اجرای طرح هادی کمک کنیم و یک تانکر آب برای شهرستان تخصیص یافت که بیش از یک میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
وی اظهار داشت: به ۱۰۰ واحد مسکونی کمیته امداد درمیان که نیازمند ۱۰ میلیون تومان اعتبار برای اتمام است کمک میکنیم تا عملیات ساخت به بهرهبرداری برسد.
مدیرعامل بنیاد علوی یادآور شد: یک چمن مصنوعی در نوغاب این شهرستان قول دادیم که با تامین زیرساختها توسط ورزش و جوانان تجهیز خواهیم کرد.
وی گفت: هنوز از سال ۷۶ تصویر زلزله در برخی روستاهای درمیان با نخالهها وجود دارد که آماده همکاری در زمینه تامین ماشینآلات و نقدینگی لازم هستیم.
منصوری افزود: اعطای ۱۰۰ سری جهیزیه را در شهرستان درمیان عملیاتی خواهیم کرد و از ابتدای حضور نیز ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان در شرایط کرونا برای بستههای معیشتی و کارت هدیه هزینه شده است.
وی اظهار داشت: در پروژههای عمرانی سرعت مهم است اما به لحاظ اهمیت ذاتی درجه سه هستند و فرهنگی و اشتغال به ترتیب در اولویتهای اول و دوم هستند.
مدیرعامل بنیاد علوی تصریح کرد: در بحث فرهنگی کمک میکنیم و در حوزه اشتغال در مرحله اول تصمیم گرفتیم ۱۴ میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت انجام شود اما طبق تصمیم جدید تا ۳۰ میلیارد تومان افزایش خواهد یافت.
وی گفت: یک طرح دیگری هم پیشنهاد شد که حاضر به همکاری هستیم که ۱۰ میلیارد تومان تسهیلات برای پرورش شتر در نظر گرفته شد.
منصوری افزود: ما مکلف شدیم تعدادی مسکن برای مردم بسازیم که اگر زمین تامین شود براساس نیاز شروع به ساخت مسکن خواهیم کرد.
مدیرعامل بنیاد علوی گفت: در حوزه بهداشت آماده همکاری تا ۵۰ درصد و در مدرسهسازی تا ۳۰ درصد هستیم که با اعلام نیاز قابل بررسی و اجرا است.
وی تاکید کرد: در سطح شهرستان درمیان پنج روستا هست که تصویر خوبی ندارند مثل روستای «ذکری و گل و نی» که باید این تصویر با حرکتی انقلابی و جهادی گرفته شود تا تصویر آن تغییر کند و خوب نیست در جمهوری اسلامی این تصویر وجود داشته باشد.
مدیرعامل بنیاد علوی امروز (پنجشنبه) با هدف بررسی روند پیشرفت برنامههای سند توسعه درمیان در چارچوب تفاهمنامه امضا شده بین بنیاد مستضعفان و استانداری خراسان جنوبی، به این شهرستان مرزی سفر کرد.
پروژه تکمیل سوله ورزشی نوغاب با برآورد ۷۰ میلیارد ریال از دیگر بازدیدهای وی به همراه معاون استاندار بود که تکمیل عملیات مانده ابنیه سوله، تکمیل نازک کاری، اجرای تاسیسات مکانیکی و اجرای تاسیسات برقی سوله از مهمترین نیازهای این سالن ورزشی است و با مشارکت ورزش و جوانان و بنیاد علوی تاکنون ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و مقرر شد تا سه ماه آینده به بهرهبرداری برسد.
همچنین کتابخانه روستای نوغاب با حضور مدیرعامل بنیاد علوی کلنگزنی شد که اعتبارات این طرح از سوی بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی تامین و با کارفرمایی بنیاد علوی به متراژ ۱۲۰ متر مربع بهرهبرداری میشود.
بازدید از پروژه اجرای مبلمان شهری شهر اسدیه (مرکز شهرستان) از دیگر برنامههای این سفر بود و مبلغ برآورد این پروژه ۴۰ میلیارد ریال است که با مشارکت ۲۰ میلیارد ریالی بنیاد مستضعفان و کارفرمایی بنیاد علوی در فاز اول آجرهای زیرسازی و آسفالت به متراز سه هزار و ۲۵۰ متر و در فاز دوم اجرای بوستان وحدت شهدای گمنام انجام خواهد شد.
پروژه نصب ۱۱ هزار و ۳۴۸ متر مربع چمن مصنوعی شهرستان درمیان با مشارکت ۳۰ میلیارد ریالی بنیاد مستضعفان هم مورد بازدید قرار گرفت که بنیاد علوی کارفرمای این پروژه است.
سال گذشته و با حضور معاون اول رییس جمهوری در همایش ملی روز روستا و عشایر که در خراسان جنوبی برگزار شد، با هدف محرومیتزدایی از چهار شهرستان مرزی نهبندان، سربیشه، درمیان و زیرکوه، چهار تفاهمنامه همکاری بین استانداری خراسان جنوبی و کمیته امداد امام خمینی (ره)، بسیج سازندگی، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و بنیاد مستضعفان منعقد شد و طرحها و پروژههایی به منظور توسعه این شهرستانها در دستور کار دستگاههای معین قرار گرفت.
این طرح و برنامهها به همت استانداری و دستگاههایی که به عنوان معین شهرستانهای مرزی تعیین شدهاند، عملیاتی شده و با درصد پیشرفتهای مختلف در حال اجرا است.
امروز با حضور مدیرعامل بنیاد علوی در خراسان جنوبی، روند پیشرفت برنامههای سند توسعه شهرستان مرزی درمیان بررسی میشود.
شهر اسدیه مرکز شهرستان درمیان در ۱۰۵ کیلومتری شرق بیرجند است.
استان خراسان جنوبی چهار شهرستان مرزی در مجاورت کشور افغانستان دارد.
دیدگاه ها برای این نوشته بسته شده است.