مسوول بسیج سازندگی خراسان جنوبی از فعالیت بیش از ۴۰۰ صندوق قرض‌الحسنه مردمی در استان خبر داد و گفت: این صندوق‌ها در زمینه ایجاد اشتغال خانگی فعال هستند و امید است کمکی در راستای جهش تولید برداریم.

مهدی هنری روز پنجشنبه در آیین واگذاری تجهیزات اشتغالزایی به نمایندگی از ۶۰ کارگاه اشتغال خانگی در استان خراسان جنوبی که با حضور رییس سازمان بسیج سازندگی کشور در مسجد بلال منطقه مهرشهر بیرجند برگزار شد، افزود: در این مراسم ۴۰ عدد دار حوله‌بافی و پارچه‌بافی به ارزش یک میلیارد ریال، چهار دستگاه دار گلیم‌بافی به ارزش ۲۰۰ میلیون ریال، چهار دستگاه گوهرتراشی به ارزش ۸۰ میلیون ریال و یک عدد دار تابلوفرش به ارزش ۲۰ میلیون ریال واگذار شد.

وی گفت: تجهیزات یک کارگاه خیاطی با هزینه‌کرد ۱۴۰ میلیون ریال، ۲ کارگاه بسته‌بندی آجیل و شیرینی خانگی به مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال، هشت دستگاه جوجه‌کشی ۵۸۰ تایی به ارزش ۳۶۰ میلیون ریال و پنج واحد نان سنتی به ارزش ۲۰۰ میلیون ریال از دیگر تجهیزاتی است که در زمینه اشتغال خانگی در استان واگذار شد.

وی بیان کرد: یکی از مشکلات اساسی در بخش صندوق‌های قرض الحسنه که در مساجد، پایگاه‌های بسیج، محلات حاشیه شهر و روستاها که به صورت کاملا مردمی ایجاد شده بود، اینکه نیاز به حمایت داشتند.

مسوول بسیج سازندگی خراسان جنوبی گفت: با پیگیری‌هایی که انجام دادیم توانستیم از ظرفیت خیرین بهره‌مند شویم لذا با استفاده از این ظرفیت، برای تامین اقلام و تجهیزات کارگاه‌های مساجد و محلات اقدام شد.

وی اضافه کرد: از این طریق مبلغی به عنوان قرض در اختیار مجمع خیرین استان قرار گرفت که با هماهنگی صندوق‌های قرض‌الحسنه، حاشیه شهر را به عنوان مناطق هدف انتخاب کردیم.

هنری گفت: در این مدت آموزش‌هایی نیز در محل مساجد و پایگاه‌هایی بسیج مناطق حاشیه شهر و روستاها ارائه شد و افرادی که صلاحیت لازم را پیدا کردند برای دریافت تجهیزات در اولویت قرار گرفتند.

وی افزود: ما برای تکمیل زنجیره از جمله تامین بازار و مواد اولیه به طرح‌های اشتغال خانگی کمک می‌کنیم و در مدت یک سال این افراد از درآمدی که کسب خواهند کرد، هزینه کرده و بعد از این مدت مالک دستگاه خواهند شد.

تجهیزات اشتغالزایی به نمایندگی از ۶۵ کارگاه اشتغال خانگی استان خراسان جنوبی به ارزش ۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال در محله مهرشهر بیرجند واگذار شد.