معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: شرایط سخت کرونایی هم نتوانست چراغ عشق معلمان را به تعلیم و دانش آموزان را به تعلم خاموش کند و در حال حاضر ۸۵ دبستان روستایی شهرستان بیرجند با رعایت فاصله گذاری اجتماعی فعالیت میکنند.
محمد زمانی روز دوشنبه از مدارس روستاهای خوشینه، کوچ و مافنداب بخش مرکزی شهرستان بیرجند بازدید و از نزدیک روند فرایند تعلیم و تربیت کودکان دورههای اول و دوم ابتدایی را بررسی کرد.
وی افزود: نبود امکانات و زیرساختهای لازم در بعضی مدارس و وجود برخی دانش آموزان محروم و مناطق آسیبپذیر از جمله چالشهای آموزشی در سیستم غیرحضوری در ایام کروناست که تلاش شده مشکلات آموزشی دانش آموزان با تهیه بستههای آموزشی یا پیگیری تلفنی و حضوری رفع شود.
معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با اشاره به تولید محتوای الکترونیک در فضای مجازی توسط آموزگاران این دوره تصریح کرد: علاوه بر این برای دانش آموزان محروم از فضای مجازی، پوشش تلویزیونی و گوشی همراه هوشمند، ۲ درسنامه با عنوان خودآموز بهاری و پیغام سلامتی با تیراژ ۳۳ هزار نسخه در کنار آزمونهای عملکردی تهیه، تولید و چاپ شده و در اختیار دانش آموزان روستایی و عشایری استان قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه راهبران آموزشی وظیفه توزیع، هدایت و راهنمایی دانش آموزان را در این زمنیه برعهده داشتند گفت: به علت حجم بالای کار، پراکندگی روستا و مناطق عشایری و صعب العبور بودن برخی محورهای مواصلاتی توزیع درسنامهها و آزمون عملکردی با کندی انجام شده و بازتاب آزمونهای عملکردی با تأخیر به معلمان و کارشناسان میرسید.
زمانی اضافه کرد: در چنین شرایطی بیش از ۱۲۰ آموزگار فداکار زن و مرد شاغل در روستاهای مرکز استان، آستین همت را بالا زده و با به جان خریدن خطرات و تهدیدات، با حفظ فاصله گذاری اجتماعی و پروتکلهای بهداشتی، به آموزش چهره به چهره دانش آموزان روستایی پرداختند.
وی با اشاره به تولید محتوای پایه پنجم توسط آموزگاران پایه پنجم استان در شبکه شاد گفت: ایثارگران عرصه علم و دانش استان همچون همیشه در بزنگاههای حساس و حیاتی به میدان آمدند تا جهادی دیگر را رقم زده و با وجود مشکلاتی که خود به دلیل شرایط حاکم با آن دست به گریبان بودند، چراغ تعلیم و تربیت را در مناطق روستایی و عشایری بهارستان علم و ادب فروزان نگاه دارند.
دیدگاه ها برای این نوشته بسته شده است.