معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی گفت: بنیاد مستضعفان با محوریت بنیاد علوی آماده مشارکت در طرحهای اشتغالزایی شهرستان درمیان است که در این خصوص تفاهم نامه همکاری امضا میشود.
مشیرالحق عابدی روز شنبه در نشست بررسی سند توسعه میان مدت شهرستان درمیان که با حضور استاندار خراسان جنوبی به مدت ۶ ساعت طول کشید اظهار داشت: برنامه دستگاههای اجرایی مختلف در حوزه اقتصادی شهرستان درمیان اخذ شده که مورد بررسی قرار میگیرد تا پس از تایید بتوان برای جلب مشارکت و سرمایهگذاری بنیاد علوی در قالب تفاهمنامه محرومیتزدایی با بنیاد مستضعفان اقدام کرد.
وی تاکید کرد: باید برنامههای حوزه اشتغال برای محرومیتزدایی از شهرستان درمیان به مثابه الگوی توسعه منطقهای تدوین شود.
وی افزود: با توجه به نرخ مشارکت اقتصادی شهرستان درمیان که بنا به سرشماری سال ۹۵ حدود ۳۶.۳ درصد اعلام شده و نسبت به متوسط استان (۳۶.۸ درصد) پایین تر بوده مزیتهای اقتصادی شهرستان احصا شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی گفت: مرز یکی از مزیتهای مهم اقتصادی در شهرستان درمیان بوده که زیرساختهایی با دستور استاندار خراسان جنوبی در بازارچه مرزی میل ۷۳ آماده شده است.
وی عنوان کرد: معادن یکی دیگر از مزیتهای اقتصادی شهرستان درمیان اعلام شده که در این راستا توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی معادن در دستور کار است.
عابدی با بیان اینکه ۱۱ ماده معدنی در شهرستان درمیان وجود دارد افزود: اکتشافاتی در حوزه ژئوفیزیک این شهرستان نیز صورت گرفته است.
وی همچنین صنایع دستی از جمله فرش قهستان را از ظرفیتهای بخش اقتصادی این شهرستان دانست و گفت: کشاورزی و دامپروری نیز از مزیتها و اولویتهای اصلی حوزه اشتغال در شهرستان درمیان محسوب میشود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی تصریح کرد: با توجه به اینکه درمیان دومین تولید کننده گوشت سفید در خراسان جنوبی است برنامهریزی خاصی در این حوزه دنبال میشود.
وی با اشاره به وجود ۲ کارخانه فرآوری زرشک در شهرستان درمیان افزود: ایجاد خوشههای خشکبار، اصلاح سیستم آبیاری، ایجاد صنایع بستهبندی و فرآوری و تولید گل محمدی از جمله راهکارهای ایجاد اشتغال در بخش کشاورزی شهرستان درمیان است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی نیز با تاکید بر اینکه شاخصهای شهرستانهای کمتر توسعه یافته باید به متوسط کشوری برسد گفت: ۱۱ مورد شاخص توسعه شهرستان درمیان در امور زیربنایی احصا شده است.
سید کمال الدین میرجعفریان افزود: این شاخصها با هماهنگی سازمان مدیریت و برنامه ریزی و مدیران دستگاههای اجرایی احصا و تعیین شده است.
وی اظهار داشت: تفاوت این شاخصها در سطح شهرستان، استان و کشور لزوم برنامه ریزی برای توسعه یافتگی را بیشتر میکند که در این راستا باید پروژههای زیربنایی تعریف شود تا به متوسط کشوری برسیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی یادآور شد: مهمترین این شاخصها، آب شرب روستایی و شهری، گازرسانی، مدرسهسازی، تلفن ثابت و همراه، پوشش شبکههای دیجیتال، راه روستایی، مسکن مقاوم، برق، کشاورزی و نیازهای شهری است.
دیدگاه ها برای این نوشته بسته شده است.