مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی با بیان این که این اداره کل وظیفه دارد از موسساتی که در چهارچوب مباحث قانونی در حوزه قرآن و عترت مجوز گرفتند حمایت کند، خاطرنشان کرد: باید با همکاری یکدیگر، بستر لازم برای شتاب بخشیدن به فعالیت های این موسسات را فراهم کنیم.
جلسه همایش توانمندسازی مدیران موسسات فرهنگی قرآن و عترت خراسان جنوبی با حضور حسن محمدی مدیرعامل اتحادیه تشکل های قرآنی کشور صبح پنجشنبه ۲۸ آذرماه ۹۸ برگزار شد.
ناصر نبی زاده مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان این که خراسان جنوبی سومین استان پهناور کشور است، ادامه داد: فقها و شخصیت های برجسته متعددی در حوزه های دینی ، قرآنی و عترت در این استان حضور داشته و زحمات بسیاری کشیدند و جایگاه والایی در اندیشه های دینی کشور دارند.
وی به فعالیت ۷۴ موسسه فرهنگی قرآن و عترت در استان اشاره کرد و افزود: علاقه مندی مردم خراسان جنوبی به حوزه های دینی، معارفی، قرآنی و فرهنگ اهل بیت گسترده است، یکی از مصداق های این سخن ، شرکت در برنامه ها و مسابقات قرآنی است ، به گونه ای که این استان توانست در تعداد ثبت نام کننده های هجدهمین آزمون سراسری قرآن و عترت ، رتبه دوم را در کشور کسب کند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی با تاکید بر این که موسسات قرآنی با کمترین امکانات ، تمام کوشش و توان خویش را برای ایفای نقشی موثر در ترویج فرهنگ اهل بیت انجام دادند، اضافه کرد: هم مرزی با کشور افغانستان، حضور تفکرات و مسائل مختلفی که گاها در این استان مشاهده می شود، حساسیت کار ما را افزایش داده و نیاز است نگاه به خراسان جنوبی، عمیق تر و همه جانبه تر باشد.
نبی زاده با اشاره به این که در بسترهای برنامه ریزی، لایه های مختلف برای مناطق مختلف دیده شوند، توضیح داد: نباید موسسه ای که در نهبندان یا درح فعالیت می کند با موسسه ای در مشهد یا تهران یکسان دیده شود.
وی برای حل مشکل مکان موسسات، پیشنهاد داد: نمایندگان موسسات فعال کمیته ای را تشکیل دهند تا از این طریق بتوانند از بحث واگذاری زمین استفاده کنند.
دیدگاه ها برای این نوشته بسته شده است.